Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

sprzedaż domu po rodzicach

Polecane posty

Gość gość

Słuchajcie mam pytanie. Remontuje dom rodziców który dostałam w spadku. Mieszka z nami ( ze mną , mężem i dziecmi) mój tata. Jednak moim marzeniem jest wyprowadzić się gdzieś daleko stąd bo mam mega pokręconą rodzinę która obok mieszka. Kontakt jest zerowy a wręcz wrogi. Generalnie dom jest ok. Nie potrzebuje nowego . Ale to miejsce mnie przytłacza duszę się gdy widzę te larwy ( sąsiadów- rodzine) . Tylko problem w tym ze wiem ile lat kasy i wysiłku tata wsadził w ten dom. Tak wiem to moje życie mam prawo mieszkać gdzie chce po co się rozczulac. Z resztą po śmierci taty jemu juz i tak będzie wszystko jedno przecież. Zostałam w tym domu by tata miał kontakt z moimi dziećmi by nie był sam. Remontuje bo chce by dzieci miały dobre warunki tylko : problem jest we mnie ze tak bardzo chce wyjechać jak najdalej a jednocześnie chce mieszkać w tym domu . Wiem ze to pokrecone ze może pisze bez ładu ale nie wiem jak się przekonać ze wyjazd i sprzedaż by nie zranić mego ojca będącego tam już u ,,góry,, . Wiem ze jego marzeniem jest to bym tu mieszkała. Moim problemem jest cholerny wrażliwość do tego stopnia ze boje się zranić kogoś kogo juz na ziemi nie będzie. To chore - wiem.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować