Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Silownia i kobiety

Polecane posty

Gość gość

Zauwazylam taka glupia zaleznosc, ze babki zeby isc pocwiczyc na silownie musza najpierw schudnac .. Najlepiej po cichu w domu zeby nikt nie widzial :D bo wstydza sie cwiczyc, bo sa grube.. No paranoja..

Gość gość
kolega mi wytłumaczył, że tam sie chodzi wyrywać facetów, a ćwiczy się przy okazji ;) miałam kiedyś kolezankę, której zaproponowałam, żeby chodzial ze mna na basen, to ona powiedziała, że pojdzie własnie, jezeli wpierw schudnie, bo ona nie chce, zeby ja w stroju kapielowym z jej figurą oglądano... głupoty szczyt, absurd

Gość gość
No wlasnie od zawsze myslalam, ze na silownie czy basen idzie sie po to zeby schudnac czy wyrzezbic, a nie zeby poswiecic tylkiem i pokazac wszystkim jaka to nie jestem fajna :>

Gość gość
Bez sensu to jest... Niby jak mają schudnąć bez ćwiczeń? A akurat basen i siłownia są bardzo przyjemnym sposobem na chudnięcie. Ja od ćwiczeń schudłam w 2 miesiące 5 kg. :) Jeszcze oczywiście odżywiałam się w miarę zdrowo no i stosowałam Activlab Fit Drink - chudnę dalej, jest super.

Gość Anka Klamka
A ja tam wolę wyjść z przyjaciółką lub chłopakiem do parku i pobiegać ;) a jedyne o co dbam to o wygodne i odpowiednie but, bo to jednak szkoda zrobić sobie krzywdę biegając, dlatego kupiłam odpowiednie buty: http://www.dobiegania.pl/buty-do-biegania-damskie-c-116.html najlepsze jest to, że sklep nazywa się dobiegania.pl ;)

Gość gość
Komedia z tymi laskami na siłowni tak śmiesznie się rozglądają za facetami.