Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zycie kobiety bez faceta i dzieci jest cudowne

Polecane posty

Gość gość

Tu u mnie w USA kobiety czesto decyduja sie na zycie bez dziecka i maja duzo szczesliwesze i bardziej spelnione zycie i maja kariere i hobby i wolnosc i podroze…ja tez zdecydoewalam sie na takie zycie i robie co chce ide sobie na zakupy, kawiarnie, nie mam zadnych obowiazkow wygladam pieknie jak w tym filmiku i faceci sie za mna uganiaja ale wole zycie jako singielka...w zycu nie zamienilabym tego na niewolnictwo i dziecko ktore wymaga niewolnictwa a i czasu mam sporo na film i ksiazke i nikt mnie nigdy nie krytykuje ale to w usa nie wiem czy mosliwe w polsce 333 www.youtube.com/watch?v=GuszCNR-5Lo

Gość gość
ja nie mam dzieci i nigdy nie chce miec dzieci,dzieci to niewdzieczne malpy.

Gość gość
Bez faceta rzeczywiscie jest cudowne.

Gość gość
To trwa dopoki sie glupio nie zakochasz i jakis pan nie owinie Cie sobie wokol palca ;D

Gość gość
No coz mateczka natura o wszystko zadbala i dopilnowala zeby glupie geny i ich wlasciciele sie nie rozmnazaly bo przekazanie durnych genow przynioslo by tylko udreki dla gatunku a tak zostana wyeliminowane z korzyscia dla calej wartosciowej populacji :)

Gość gość
Natura dazy do doskonalosci ale doskonala nie jest dlatego czasem pojawiaja sie takie genetyczne odpady nie przystosowane do przetrwania lub rozmnazania - tak yo o was mowa hihihi :)

Gość gość
polaczki to powinny sie najpierw o prawdziwym zyciu douczyc , kariere robic, hobby rozwijac, poznac siebie zanim plodzic te nowe polaczki

Gość gość
W USA pęłno prawdziwych idiotek. Więcej niż w Polsce. Mieszkałam tam wiele lat, nigdzie indziej tylu pustaków nie spotkałam.

Gość gość
moge sobie robic co chce i kiedy chce

Gość gość
A czy fiutkujesz z facetem?

Gość gość
tak

Gość gość
To dlaczego patologia sie rozmnaza na potege? Twoj argument jest do pupci. Ps tez nie chce bachorow ale faceta mam, niw wyobrazam sobie bez niego zycia chociaz czasem mi teskno za beztroska chulanka :p

Gość gość
tak

Gość gość
w USA nie ma "pełno idiotek". Wypraszam sobie! Idiotek i idiotów nie brakuje w każdej narodowości. Różnią się mentalnością i podejściem do życia bo żyją w innych okolicznościach, warunkach i społeczeństwie którym wyznacznikiem nie jest "Matka Polka". Po co pisać takie porówania skoro zupełnie od siebie odbiegają?! Dlaczego autorka z góry zakłada że tylko w US może chodzić po kawiarniach i będąc bezdzietną jest wyjątkowo wolna? W innych krajach Europy (i nie tylko, w tym także PL) takie kobiety nie są wyjątkiem. Swiat się zmienia. PL też się zmienia tyle że nieco wolniej ale jednak!

Gość gość
tak

Gość gość
Kazdy zdrowy psychicznie osobnik kazdego gatunku dazy do przetrwania i reprodukcji i wszelkie odstepstwa od tych dwoch podstawowych instynktow sa zaburzeniem i patologia

jak ja patrze na wszystkie wymęczone i zaniedbane matki, po których wcale szczęścia nie widać, to tez coraz czesciej stwierdzam ze to nie dla mnie....

Gość gość
a rozrózniasz takie pojęcia jak natura i kultura/cywilizacja? czy nie widzisz żadnej różnicy między ludźmi a zwierzętami?

Gość gość
tak

Gość gość
Moze dlatego w USA kobiety nie chca miec dzieci,bo pelno tam psycholi,pedofili i innych zboczencow hahaha ;-)

Gość gość
Zyciec w mlodosci moze sie komus podobac bez dzieci ale samotnosc na starosc juz pewnie nie

Gość gość
"życie bez faceta i dzieci" cudowne... Tak, ale tylko do czasu :)

Gość gość
... ta.... cudowne :classic_cool: