Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Warszawa obiad weselny 40 osób!! dla tych co szukają:)

Polecane posty

Gość gość

Witam, jestem z Warszawy i teraz w czerwcu robię obiad weselny wybrałam te opcje ze wzgledu na niewielki budzet. Długo szukałam informacji o lokalach i znalazłam restauracje w trochę rustykalnym stylu Casa Pablo. Polecam wszystkim bo menu bedzie mnie kosztowac ok 115 zł jest jeszcze tańsz opcja z tego co pamietam za 95 zł maja duzo terminów jeszcze na ten rok!! ( co jest na rynku prawie niespotykane uśmiech. A w środku jest pięknie i maja wiatę z ogródkiem . Pisze ten post dla tych którzy jak ja biegaja w popłochu po forach i szukaja taniego ładnego miejsca na obiad :) :)

Gość gość
Super przyda sie wlasnie czegos takiego szukam

Gość gość
W Restauracji pod Gigantami na pewno wynegocjujesz odpowiednią cenę. Ja miałam tam dość skromny poczęstunek poślubny właśnie, a wiem, że robią też i chrzciny, i małe i duże wesela, więc też spokojnie mogę wydłużyć listę rekomendacji weselnych :)

Gość szakusia
Zdecydowanie na taką okazję polecam restaurację Akademia na Mokotowie - fantastyczna kuchnia, świetna, bardzo profesjonalna obsługa i indywidualne podejście do gości przy organizacji imprez. Zdecydowanie jedna z najlepszych restauracji w całej Warszawie.