Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ola4t

zazdrość o jego byłą nie umiem sobie poradzic

Polecane posty

Gość Ola4t

Mój facet ma 30 lat, spotykamy się od prawie 4 lat. Przede mną był w bardzo poważnym związku, w wieku 22 lat zamieszkał z o 5 lat starszą rozwiedzioną dziewczyną. Ona go zdradziła po 2 lat i zostawiła dla innego, wiem że on ją bardzo mocno kochał. Kiedyś zapytałam mojego faceta jak to jest z tą jego byłą, zaczął się trząść i denerwować, mówił że kiedyś bardzo ją kochał, że poznał ją w pracy i zakochał sie od pierwszego wrażenia. Mimo że był z nią lata temu, to widziałam że nadal jest w nim tyle emocji i mam wrażenie że on nadal za nią tęskni. Ja też przed moim facetem byłam w 6 letnim związku ale mój były to przeszłość i nie zbudza we mnie już żadnych uczuć. Wczoraj rafiłam na tą dziewczyną na fb, jego była pod względem fizycznym, jest zupełnie inna niż ja, zupełnie. Skoro on się od pierwszego wrażenie zakochał właśnie w takim typie urody, to co widzi we mnie :o Jestem o nią cholernie zazdrosna, myślę o tym jego związku codziennie, o tym że mieszkali razem, że uwijali sobie razem gniazdko w jej mieszkanku, że robił jej sniadanka do łóżka, że spędzali ze sobą święta i każdą wolną chwilę, wiem że mój facet miał też inne dziewczyny ale nic mnie tak nie dobija jak związek z jego pierwszą. W dodatku dodam, że na samym początku spotykania się z nim, on z dnia na dzień mnie zostawił i wyjechał nad morze, problem w tym że wyjechał bo jechała tam też jego była dziewczyna i ich dwójka przyjaciół. Zostawiłam go wtedy na kilka miesięcy ale potem wróciliśmy do siebie, dopiero 2 lata temu dowiedziałam się z kim tak naprawdę wtedy wyjechał. Od jakiegoś czasu myślę nad rozstaniem, cały czas porównuję się do byłej, zastanawiam się czy jestem lepsza, czy ładniejsza, czy jest mu ze mną tak dobrze jak z nią, czy kocha mnie równie mocno. Wykańcza mnie to. :o

Gość gość
upup