Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Drukarka hp 1510 nie drukuje...

Polecane posty

Gość gość

Próbowałam już prawie wszystkiego ponownej instalacji, ustawień,podłączenia i nic.. ;/ wyświetla się komunikat: ''nie można rozpocząć zadania drukowania'' może ktoś wie o co chodzi...???

Gość gość
nawet nie reaguje

Gość gość
Odsyłam Cię do nich www.arso.pl, pracują tam świetni fachowcy od kserokopiarek i innych urządzeń biurowych, mają sprzedaż, ale prowadzą też kompleksowy serwis takiego sprzętu i dzierżawią go. Jeśli próbowałaś już wszystkiego, to naprawdę radzę odezwać się do tej firmy. Szkoda Twoich nerwów, pewnie samemu i tak już nic się nie zdziała. Jak miałam ostatnio problem ze swoim Canonem to specjaliści stamtąd od razu wiedzieli o co chodzi i szybko mi pomogli. Widać, że mają w tym ogromne doświadczenie.

Dobrze byloby jakbys lepiej nakreslila problem, bo powodow moze byc naprawde sporo. Moze to byc na przyklad wina tuszu, ktory sie wylal, ale to rzadka sytuacja. Warto jednak poczyac na ten temat ;) http://kserokopiarek.pl/item/34-jak-dba%C4%87-o-kserokopiark%C4%99

Gość gość
Powodów może być bardzo wiele. Najlepiej udaj się do jakiegoś znajomego który zna się na tym, jeśli chodzi o bardzo dobre części w dobrej cenie to polecam http://czescidodrukarek.pl/.

Gość gość
po podłączeniu do innego komputera działa,możliwe że to przez sterowniki..było

Gość gość
Ewentualnie udaj się z nią do serwisu i Ci to sprawdzą jeśli już wszystkiego próbowałaś. Ja niedawno byłam w http://www.itserwis.net/ ponieważ miałam problem z moją i szybko naprawili.

Gość selenica
oddaj do serwisu, nie zobaczą, a nie uzupełniałaś sama ostatnio tuszy, a może kupiłaś z mało znanego źródła stąd problem.

Gość gość
Może pojemnik z tuszem jest źle włożony albo kupiłaś zły tusz lub zamiennik i dlatego nie chce drukować. Ja zamienniki do drukarek kupuje tylko w sklepie www.czarnynabialym.pl, są wydajne, w dobrej cenie, a jakością nie odbiegają od oryginałów. I nigdy nie miałam problemów z drukowaniem

Gość selenica
ja zawsze kupuję zamienniki activ jeta i nie mam zamiaru zmieniać, bo są naprawdę bardzo odbre jakościowo no i mają duży wybór, wiec praktycznie do każdego modelu drukarki mozna dobrać ich zamienik.

Gość grymałka
uważam, że aciv jety to jene z lepszych zamienników dostępnych na rynku, dostaniesz gwarancję no i dobrą jakosc i wydajność materiałów eksploatacyjnych.

Gość grymałka
activ jety do dobre zamienniki bo mają kilkuletnią gwarancję przy zakupie, a do tego są dobre jakościowo i bardzo wydajne.