Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Paula2409

Poradnia patologii ciąży w KRK był tam ktoś?

Polecane posty

Witam jestem w 18 tyg.ciąży i mam wykrytą Toxoplazmozę teraz dostałam skierowanie do poradni patologii ciąży w KRK na ul.Kopernika 23 wiem że robią tam jakieś badania itp itd.i tak zastanawiam się czy któraś z Was tam już była i wie coś może na ten temat?

Gość gość
to przeciez klinika na kopernikA, nie znasz? dziwne

Gość gość
na pewno warto tam sie udac. nie wiem jak odlegle sa terminy ale ta klinika to b.specjalistyczny szpital.

Z tego co czytałam rejestracji nie ma,czynne jest od 8-13.30 tylko ciekawi mnie to czy robią badania na miejscu i czy jest opcja zostania w szpitalu na patologii, a jest jeszcze opcja że mogą posłać na zakaźne bo toxo podobno pod to podchodzi

Gość gość
Nie byłam z toksoplazmozą, ale z innymi problemami owszem. Pewnie zostawią na oddziale bo to im się bardziej opłaca, zresztą to klinika, badania i tak muszą zrobić. Ja mam niestety same złe wrażenia z tego szpitala, ale wiem że po ostatniej aferze korupcyjnej miał się zmieniać ordynator (nie wiem czy do tego doszło) i może teraz jest lepiej.

Masakra co do tej Kliniki Patologii Ciąży!! to jest jakaś paranoja!!! byłam tam wczoraj i mam nadzieję że więcej razy tam już nie pojadę bo człowiek tylko traci czas i nerwy i nic poza tym! Pielęgniarki mają wszystko gdzieś tak samo jak lekarze nawet nie potrafią założyć karty pacjentce! Czekasz w kolejce 3h! i po minucie będąc u lekarza dalej nic nie wiesz,lekarz posyła Cię do Poradni Chorób Zakaźnych gdzie też nikt nic nie wie albo nie chce wiedzieć,tam przynajmniej założyli kartę ale stwierdzili że badań za Poradnię Patologi Ciąży wykonywać nie będą bo za dużo im pacjentów posyłają i koło się zamyka...