Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak wyglądały wasze pierwsze randki

Polecane posty

Gość gość

z facetami. Były udane? o czym rozmawialiście ?? A może rozmowa się nie kleiła i były kiepskie?

Gość gość
Były kiepskie, facet był głównie napalony, a tematy byle jakie

Nie chodziłam na randki z obcymi facetami, spotykałam się raczej z kumplami, więc było normalnie, tematów nie brakowało i było miło.

Gość gość
Moja pierwsza randka? On mnie zaprosił do swojej prywatnej piskownicy- jego babcia był zła a on stanął w mojej obronie-czułam się wyjątkowo Miałam 4,5roku. Drugą randkę spędzilismy biegając po sadzie;) Na trzecią umówiłam się już z innym:P To było inne podwórko i jak przyszłam to on właśnie gdzieś się wybierał, mówił że idzie na wojnę i wróci jak się ta woja skończy:D Zdradził mnie z bliźniaczkami!:O ha ha ha

Gość he he he
17:39 Wcześnie zaczęłaś;

Gość gość
Zdradził mnie z bliźniaczkami -typowy samiec!

Gość gość
A z tym od piaskownicy to się spotykaliśmy dalej Nasze ulubione zajęcia to robienie widoczków pod płotem(ktoś wie co to widoczki?) i opróżnianie makówek - wiecie taka roślina z której się opium robi!:D HE HE HE HE HE ALE MAM WSPOMNIENIA ja pierdzielę:D

Gość gość
Tak wyglądały widoczki http://zapodaj.net/bfef65aba8961.jpg.html Trzeba było nazrywać kwiatków listków nazbierać ładnych kamyczków i innych rzeczy mogących być elementem ozdobnym i umieścić w dziurze w ziemi a potem przykryć to szkłem. Dzieci uwielbiały to robić. No może chłopcy nie koniecznie-ale dlatego ten mój był taki wyjjątkowy;)