Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po 2,5 roku związku on zaczął się mną bawić. Co robić?

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich Jestem z moim chłopakiem już 2,5 roku wszystko szło dobrze ale on jakiś czas temu się zmienił wobec mnie. Czasem zachowuje się ok a czasem po prostu jest dla mnie mega niesprawiedliwy. Kłócimy się praktycznie co kilka dni. Kiedyś również się kłóciliśmy ale potrafił odpuścić załagodzić sytuacje,teraz mu to przychodzi z trudnością. Nasz związek stoi pod znakiem zapytania. Nie mogę zrozumieć dlaczego tak się zmienił... kiedyś bywałam dla niego niemiła i miałam często pretensje do niego, nawet czasem go kontrolowałam. Ale jakiś czas temu zmieniłam swoje zachowanie, bo zrozumiałam ze nic z tego dobrego nie ma, w tym problem że mi teraz zależy i cierpię a jemu już chyba nie... jest mega chamski umawia się ze mną a potem mnie olewa i idzie pić z kumplami albo wychodzi pić i nie daje w ogóle o sobie znać. Kiedyś był zupełnie inny. Jak myślicie co mam zrobić z tym związkiem olać go?

Gość gość
Jak ci sie takie zycie podoba to nic nie rob ;)

Gość gość
a jakaś bardziej racjonalna rada? ktoś coś?on teraz uważa ze zachowuje się dziecinnie bo nie odbieram tel ani nie odpisuje na smsy ale oprocz tego nie zrobil nic zeby sie pogodzić. Ja chce sobie to poukladać zanim podejmę decyzję