Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Guciolandia84

Dieta 1000 kc

Polecane posty

Gość Guciolandia84

Od 1 zaczynam stosować dietę 1000 kc,odchudzam się 6 tydzień jednak raz jem mniej raz więcej. Wymyśliłam sobie,ze przez 5 dni w tyg będę jeść 1000 kc a 2 dni połowę a jak dam radę to jeszcze mniej.Chodzi mi o to zeby nie spowolnić metabolizmu.Ostatnio Gacca mówił żeby waga się nie zatrzymała trzeba od czasu do czasu zmniejszać i zwiększać kaloryczność.W sumie ma to sens....zapraszam wszystkich chetnych do odchudzania.

Gość gość
1000 kc to za mało. Prawie zawsze kończy się efektem jo jo.

Gość gość
Żadna dieta poniżej powiedzmy 1500kcal nie ma sensu. Zamiast wymyślać jakieś diety cud, lepiej wziąć się za siebie i zacząć się ruszać. Jak będziesz 2 godziny dziennie szybko spacerować to i na diecie 2000kcal schudniesz.

Gościu ruszam się ile się da,dziś np 65 min spaceru,200 skoków na skakance,tiffoczki,boks trening Tiffani.Codziennie coś ćwiczę plus min 60 min spaceru.Nie liczę tylko na jak to powszechnie się nazywa diety cud.

Po wczorajszych ćwiczeniach tak mnie bolą plecy,że dziś robię sobie dzień wolny od wszelakiego ruchu.Tylko spacer.

Ooooo widzę,że prowadzę pamiętnik :) no nic zatem waga na dziś 81,5 kg,po cm mniej w udzie,dupsku i brzuchu,2 cm w cyckach ;) .