Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Samotne święta matka stanęła po stronie brata

Polecane posty

Gość gość

nawet nie zdają sobie sprawę z tego jak bardzo mnie krzywdzi, tydzień wcześniej wyprosiłam brata z mieszkania miał wpaść z mamą miało być miło ale nie było sfrustrowany braciszek zaczął mnie gnoić krytykować mój wygląd łącznie z wyzywaniem mnie od pasztetów(nie mogę schudnąć po antydepresantach, w czwartek idę do endokrynologa sprawdzić tarczycę) poprosiłam by wyszedł, potem nie było wiadomo co z świętami on nie kwapi się by przeprosić a ja nie chce kolejny raz zachowywać się jakby nic się nie stało, święta były zawsze u mnie, ja gotowałam, jestem samotna, dzisiaj się dowiedziałam że poniewasz nie chce z nimi spędzić świąt oni sobie jadą do wujka na święta i czy chce z nimi jechać, fakt wujek jest samotny ale zawsze był zapraszany do mnie na święta, ostanio nie przyjechał bo wolał siedzieć sam, dodam że u nieg w domu jest taki syf że nawet nie da tam się jeść, tak się kiedyś zatrułam że wylądowałam w szpitalu pod kroplówką, więc jest syf, pełno kurzu, brudne naczynia i talerze, już nie mówiąc że on nic nie ugotuje świątecznego, z wujkiem jest kiepska rozmowa to prosty człowiek który nie jest w stanie sklecić 1 zdania, i w ten o to sposób odebrano mi możliwość spędzenia świat w gronie rodzinnym, zawsze dbałam by było miło, smacznie łącznie z udekorowanym stołem a oni w niedziele rano jadą do wujka do świątecznego stołu zasiądę sama chyba po raz pierwszy w życiu :(

Gość gość
zawsze musi być ten pierwszy raz

Gość gość
up