Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wypada jeszcze raz do niego napisać?

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio poznałam fajnego chłopaka, łączą nas tylko relacje koleżeńske. Widzieliśmy się kilka razy na różnych imprezach, pisaliśmy trochę ze sobą. Ogólnie dobrze nam się rozmawia, mamy podobne zainteresowania. On niedługo wyjezdza na rok do Kanady. Ostatnio napisał do mnie, czy chciałabym się z nim spotkać na kawe przed jego wyjazdem. Odpisałam cos w stylu ok, to moze w weekend, jeśli masz czas. No i on nic nie odpisał do tej pory. Czy wypada jeszcze raz do niego napisać i się przypomnieć?

Gość gość
oczywiście że nie

Gość gość
oczywiście że nie

Gość gość
Pisz!!!!!!

Gość gość
Jak masz dystans i ci zalezy to tak, ale jesli będziesz rozpamiętywać gdy nie odpisze to nie.

Gość gość
Wyluzuj, a co sie stanie jak napiszesz? obrazi sie?pannom na kafe sie to nie spodoba? zechce odpisze, nie odpisze przekonasz się, że nie warto sobie duuupy nim zawracać,. Chcesz piszesz, a co on sobie pomyśli, to jego sprawa.

Gość gość
Napisz mu może coś w stylu "To na którą ta kawa? Żeby nie wystygła :)" jak nie odpiszę to odgryź mu głowę :D

Gość gość
Modliszki odgryzały głowę chyba po "udanym" kontakcie z samcem :P

Gość gość
Wypada, jak najbardziej. To nie były, nie było między wami nic niezręcznego, a tak po prawdzie ludzie za granicą często bardzo potrzebują kontaktów ze znajomymi z kraju (nawet jeśli ten kontakt to tylko "cześć, nadal żyję").