Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Napisac do niego czy nie?

Polecane posty

Gość gość

Spotykam sie z chlopakiem od miesiaca. On mnie ostatnio troche olewal wiec rozluznilam kontakty. Ale ostatnio zaczał pisac bardzi milo , dzwonic i tak od kilku dni. Ja mu odpisywałam miło, ale specjalnie troche na dystans zeby sobie nie myslal. Zaproponowal spotkanie w poniedzialek czyli dzisiaj. Ale ja nie moglam wiec przelozylam to na czawartek, a on odpisal ,ze nie jest pewny czy w czwartek bedzie mogl, ale da mi znac i ze całuje i pozdrawia. A dzisiaj nic nie napisał, nie odezwał sie. Nie wiem czy teraz ja powinnam sie odezwać pierwsza do niego?

Gość gość
Straszne rzeczy. Jak żyć z takim problemem? trzymasz się jakoś?

Gość gość
możesz w środę napisać zapytanie czy spotkanie w czwartek jest aktualne dziś mamy dopiero poniedziałek może chłopak jeszcze nie wie czy może

Gość gość
A czy na forum musze pisac o jakis " strasznych rzeczach? poprostu mam taki problem i tyle

Gość gość
Tak ,ale problem w tym ,ze ostatnio odzywał sie codziennie, a dzisiaj nie mialam juz wiadomosci od niego i ja teraz nie wiem czy sie obrazil czy o co chodzi

Gość gość
czekaj stawiam tarota, podaj wasze imona i daty urodzenia

Gość gość
nie wierze w tarota. Ale czy to wg was był powod ze przelozylam to spotkanie? I on sie obrazil np? czy mu sie np odechcialo?

Gość gość
up