Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość01

Dziewczyny wybieram pierścionek zaręczynowy help!

Polecane posty

Gość gość01
Akurat że jej się spodoba jestem pewien ;) dlatego chciałem się jeszcze poradzić dla pewności innych pań a o jego cenę to wy się tu kłucicie. Jednemu jest szkoda kasy drugiemu nie i mi widocznie o stówę w tą czy w tą nie zależy to darujcie sobie komentarze o głupiej cenie ;)

Gość gość
jeśli facetowi szkoda na pierścionek zaręczynowy to widać jak kocha kobiete:o gdybym miała takiego buraka to wepchnełabym mu go do gardła i by go zjadł a potem bym go wykopała na zbity ryj

Gość gość01
Tak? to co ty człowieku tutaj szukasz? :D ja mam wyjątkowy powód a ty? jedyne co robisz to się rzucasz więc nie dziwię się że takiego marudy się pozbyła ;) a jak ci został po tym uraz to idź do psychiatry.

Gość gość
A powiem Ci, autorze, że ja obejrzałam pierścionki i nawet nie spojrzałam na cenę :D

Gość gość01
Bo ja prosiłem o opinię pierścionka a nie ceny :D i fakt wolałbym żeby nie miał tych brylantów a tutaj takich nie ma, a jubiler jest sprawdzony bo już wcześniej tu kolczyki zamawiałem i obsługa spoko.

Gość gość
21:24 no czekalem czekalem i tu cie mam ktos jest ograniczony hmmm? co to za wyraz klUcilem ? hmmm?:D wiem wiem literoFka ;) mam takiego kumpla na osiedlu skonczyl podstawowke pracuje jako mechanik zarabia grosze ale pierscionek za 2 tys musi byc jeszcze ode mnie pozyczyl 800zl bo mu braklo hehe serio :)

Gość gość01
Dlatego chcę tutaj coś wybrać.

Gość gość
kazdy zdrowy an umysle facet najpierw patrzy na cene chyba ze jest mega zakochanym romantykiem wzdychajacym i teskniacym 24na dobe za dziewczyna to wtdy nie patrzy 20:28- totalna prowokacja zadna myslaca kobieta ale naprawde myslaca a nie tylko stwarzajaca pozory czegos takieggo by nie napisala 0/10

Gość gość01
To fajnych masz kolegów ;) a fakt faktem sam siedzisz na kobiecym forum i jeszcze mi wygadujesz że ja tu wchodzę po porady o.O zastanów się sam nad sobą ;)

Gość gość
z tą prowokacją to do mnie? napisałam co myśle i skończcie sie wykręcać zdrowo myślącymi kobietami :D żałować na pierścionek zaręczynowy, skąpcy jak tak wam szkoda to wcale sie nie zaręczajcie buraki

Gość gość
najlepiej to z bazaru dziewczynie pierścionek zaręczynowy kup, jak nie masz honoru i godności to nie będziesz widział sam przed sobą problemu w tym

Gość gość
Skoro jestes pewiem, ze jej sie spodoba to kupuj! to normalne ze jednym sie spodoba a innym nie, rozni sa ludzie i wszystkim nie dogodzisz. znasz swoja kobiete i wiesz co lubi. Wyzej wariatka pisze ze cena pierscionka jest wyznacznikiem milosci. Jak pisalam dostalam pierscionek za niecale 400zl bo nie mielismy kasy. jestesmy w cudownym zwiazku z 10letnim stazem, maz konczy budowac nasz wyamorzony dom bez kredytu wlasnie przez to, ze bylismy oszczedni. Nie sztuka sie zapozyczyc i na chwile poczuc sie kims

Gość gość
no moze i wchodze na forum dla kobiet skometowac jakies glupie tematy jak np twoj "dziewczyny wybieram pierscionek zareczynowy HELP!!!" ile ty masz lat czlowieku to takie nie meskie lepiej pozacieraj slady zeby twoja dziewczyna nigdy niepowiazala tego tematu z toba bo jejprzejdzie ochota na seks :D HELP! hehe jestesblondynem czysta ciekawosc?

Gość gość
"20:28- totalna prowokacja zadna myslaca kobieta ale naprawde myslaca a nie tylko stwarzajaca pozory czegos takieggo by nie napisala 0/10" xxxxxx czego stwarzasz pozory, naprawdę myślącego, 0/10, marna ta twoja prowokacja

Gość gość
Ładny , a ten chłopak co się czepia ma jakieś mega problemy ze sobą i płcią przeciwną-:) Bez przesady nie kosztuje 10.000 , że to jakaś zawrotna suma 2000 w końcu raz w życiu się człowiek zaręcza.

Gość gość
Skoro jestes pewiem, ze jej sie spodoba to kupuj! to normalne ze jednym sie spodoba a innym nie, rozni sa ludzie i wszystkim nie dogodzisz. znasz swoja kobiete i wiesz co lubi. Wyzej wariatka pisze ze cena pierscionka jest wyznacznikiem milosci. Jak pisalam dostalam pierscionek za niecale 400zl bo nie mielismy kasy. jestesmy w cudownym zwiazku z 10letnim stazem, maz konczy budowac nasz wyamorzony dom bez kredytu wlasnie przez to, ze bylismy oszczedni. Nie sztuka sie zapozyczyc i na chwile poczuc sie kims x jak jesteś zadowolona że twój misiu podarował c****erścionek za 400 zł to spoko, widać jak ważne były dla niego zaręczyny ciesz sie że z bazaru za 5 zł ci nie kupił żebyś sie cieszyła

Gość gość
O, chwila, były 3 posty o 21:28, prowokacja chyba dotyczyła 1 postu o tym wykopaniu

Gość gość
Super -:) Szczęścia życze i niezapomnianych zaręczyn-:)

Gość gość
sam jesteś prowokacja debilu :D ja dostałam od swojego faceta drogi pierścionek bo na mnie nie skąpił, a zareczynowy nie były ''na odpiertol sie''

Gość gość01
Człowiekiem szukającym porady marny hejterku ;) nie dziwię się że cie tamta panna zostawiła haha :D jak nie znasz nawet podstaw angielskiego to sobie nawet głupiego słowka nie dodasz :D zajmij się swoim życiem dzieciaku gość dziś I tak właśnie zrobię :) no tak ale wszystko się zmienia a na oszczędzanie mam jeszcze czas :)

Gość gość
dokladnie !!! tak jak kolezanka wyzej pisze :D moj tok rozumowania kupilem pierscionek za 200 rozpadlo sie z innego powodu z mojej winy mniejsza o to ale co? przez to ze racjonalnie wydaje pieniadze mam teraz dzialeczke nad morzem 400metrow od plazy na ktorej stanie maly domek za jakis czas otwierajac okno bede szlyszec szum fal spelnie swoje marzenia ale tak to wlasnie jest...jedni patrza z szerszej perspektywy a inni maja pierscionek za 2 tys super niebieski taki i uzywane 3 letnie audi na15letnikredyt hehe... do kolezanki takiej dziewczyny wlasnie szukam teraz :) bo takich tepych lasek jak ta od cena pierscionka rowna sie jak bardzo facet cie kocha to ich jest na tony....

Gość gość
teraz większość facetów jest żałosna, nawet postawienie kawy za 7 zł uważają za sponsoring a z kobiety robią materialistke, całe szczęście nie wszyscy tacy są :) żałosne imitacje facetów

Gość gość
Glupiutka kwoczko nie zareczyny byly wazne tylko nasze wspolne zycie. Pierscionek to tylko symbol, wazniejsze jest uczucie. Mozna kupic i za 20tys i po paru mcach sie rozstac. i zebys wiedziala ze sie cieszylam, najmniej wazne bylo dla mnie ile kosztowal zebym mogla pozniej pochwalic sie kolezaneczkom

Gość gość
dobrze ze ty umiesz pisac po Polsku"klucic" :D:D:D pamietaj zeby wygrawerowac kocham cie ptysiaczku przez ch bo znajac ciebie to moze to byc naprawdy looooryginalny pierscionek zareczynowy

Gość gość
Jeżeli wiesz , że to jest w stylu Twojej dziewczyny to się nie zastanawiaj. Mi pierścionek się podoba.

Gość gość
a tak się ładnie zaczął ten temat...pochwały, gratulacje...

Gość gość01
A nie interesuje mnie to co masz albo może i wcale nie masz a pisać to sobie możesz ;) jak nie komentujesz pierścionka o który pytam to możesz wyjść :)

Gość gość
sam jesteś tępy bucu :) ciesz sie bo zaoszczędziłeś na pierścionki i kupiłeś sobie domek :) piertolony burak :D