Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość01

Dziewczyny wybieram pierścionek zaręczynowy help!

Polecane posty

Gość gość01

Drogie dziewczyny co sądzicie o tym pierścionku? http://www.sklepjubilerski.com/d/p16284zszc,pierscionek-z-zoltego-zlota-z-szafirem-cejlonskim-050ct-i-brylantami-006ct-si1h-z-certyfikatem-autentycznosci-proba-585-masa-21g Mam ograniczony budżet niestety, ten kamień 0,50 ct niebędzie za mały? Pozdrawiam :)

Gość gość
śliczny ale na zaręczyny daje się zazwyczaj z białym oczkiem

Gość gość
Mi się podoba :)

Gość gość
ladny jest

Gość gość
Bardzo, ale to bardzo ladny. Gratuluje wyboru, mnie sie podoba ;)

Gość gość
ja bym taki chciała :)

Gość gość
Nieprawda, księżna Kate dostała z niebieskim oczkiem :p

Gość gość01
Dzięki za pomoc :) niby daje się z diamentem ale wiem że dziewczyna bardziej woli szmaragd i najlepiej żeby był sam ale takich raczej nie ma, ta obramówka tych malych diamencików nie wydaje się wam śmieszna albo dziwna? może tylko sie czepiam ;d

Gość gość
Dla mnie bomba ,sama mam podobny :) a jak dziewczyna lubi takie kamienie to będzie zachwycona . Trzymam kciuki za udane zaręczyny :)

Gość gość01
Bardzo dziękuję :)

Gość gość
sama sobie wybierasz ? OMG....

Gość gość
ładny, ale jest tam jeszcze wiele ładnych pierścionków z szafirem, np: http://www.sklepjubilerski.com/d/jg314szafir,pierscionek-z-zoltego-zlota-szafirem-045ct-i-brylantami-0-09ct-si1h-z-certyfikatem-autentycznosci-proba-585-masa-2-6g albo http://www.sklepjubilerski.com/d/P15244zszc,pierscionek-z-zoltego-zlota-z-szafirem-cejlonskim-035ct-oraz-z-brylantami-010ct-si1h-z-certyfikatem-autentycznosci-proba-585-masa-16g

Gość gość01
Poczytaj moje wypowiedzi bo dziewczyny chyba tak nie piszą hehe ;p a gdzie chłopak miał szukać rady? na forum moto? :D

Gość gość
gość dziś x bezguście

Gość gość01
wiem że dziewczyna by wolała taki bardziej klasyczny :D więc takich raczej będę się trzymał

Gość gość
aha, sorki :) nie raz juz tutaj czytalam takie watki ale autorkami byly kobiety :- P ja mam klasyczny, skromny pierscionek zareczynowy bo kiedys mojemu juz mezowi taki pokazywalam i 5 lat pozniej spelnil moje marzenie ;- ) ten co wybrales jest bardzo ladny, wiec kupuj, i tak piersionek w oswiadczynach jest najmniej istotny :- P

Gość gość
sorry kolego ale ograniczony to ty masz rozum a nie budzet zeby 2 tys wydawac na pierscionekja kiedys stalem przed dylematem czy kupic dziewczynie pierscionek za 250zl czy 500 i kupilem ten za pol ceny za reszte pojechalismy w gory na dwie dwie noce i co? otoz to po 4 latac okazalo sie ze podjalem bardzo sluszna decyzje kiedy mi go oddawala nie zalowalem tej kasy kobiety czesto mowia ze nie sa materialistkami ale kup ktorejs pierscionek za 200zl to bedzie test na to czy cie naprawde kocha bo wiekszosc zaraz go wysmieje przynajmniej na kafeterii ja jakbym mial dwa kola wydac na pierscionek to wolal bybm kupic taki za 200 zl ktory zaraz po wyjsciu od jubilera traci 2/3 wartosci i za reszte pojechac na wycieczke przynajmniej czlowiekma jakies mile wspomnienia ale laski niestety sa takie plytkie ze wola to zamienic na kawe u kolezanki i chwalenie sie swoim super mega z******tym pierscionkiem...

Gość gość
Podoba mi się tylko ten z trzeciego linku ale w wersji białe złoto z brylantem lub topazem, no ten szafir też może być. Nienawidzę żółtego złota :P

Gość jagoda_26
o taK, kolega dobrze mowi ! jak moj zaczal podpytywac o pierscionek to przede wszystkim powiedzialam " NIE DROGI" dostalam piekny , dla innych moze taniutki (kolezanka uraczyla mnie wiedza o cenie bo taki sam widziala u jubilera , ok 1500 zl) ale dla mnie i tak za drogi, bo to tylko maly kawalek metalu a wazniejsze sa uczucia i kazdy dzien spedzony razem ! :) <3

Gość gość
p.s 20:58 a jakbymjuz mial jakis wybrac pomimo ze nigdy bym ttyle nie zaplacil to kolega wybral dobrze naprawde super pierscionek gdyby kosztowal np 300zl hehe a ten pierwszy przyyklad z 20:58 to jest totalna tandeta ,,,, kompletnie mi sie nie podoba przebajerowany drugiego linka juz nawet ni chcialo mi sie otwierac..

Gość gość01
To że trafiłeś na taką pannę to twój problem ;) wybieram taki jaki wiem że się jej spodoba i na pewno by nie chciała żebym kupił tak drogi (moim zdaniem ani bardzo tani ani drogi) ale o tym to już ja zdecyduje a ograniczony to jesteś ty i może dlatego cię rzuciła ;)

Gość gość
wasze opinie tylko dowodzą, że koleżanki dziewczyny i tak pierścionek skrytykują...

Gość gość
Ludzie mają różne gusta, jednym się coś będzie podobało , innym nie... Zresztą, czy pierścionek jest dla koleżanek ?

Gość gość
czyli jaka?to byla wspaniala kobieta ucieszylasie na widok tego pierscionka za 200zl jak glupia wiadomo codzilo o sam fakt i dume i radosc z tego ze zdecydowalem sie zwiazacz nia zycie swietna osoba piekna kobieta same zaletya rzucila mnie z mojej winy wiec nie widze zwiazku kolego porzadna dziewczyna doceni najskromniejszy pierscionek i fakt zeja wybrales ludzie nie maja kasy a przescigaja sie w zakupie pierscionkow gdzie tani pierscionek ze pomimo ladny bedzie dla nich bublembo cena jest tutaj pierwszym kryterium wyboru ...brak slow czym jet pierscionek za 2 tysciace zl przypiersionkach ktore wreczaja sobie hoolywodzkie gwiazdy popol miliona dolarow? to tak kochasz swoja dziewczyne ? kupujac jej barny kawalek zlomu z malutkim szkielkiem?...hehe :) widzisz punk widzenia zalezy od punktu siedzenia

Gość gość01
Jagoda_26 dobrze mówisz ;) ja z dziewczyną okres docierania mamy już za sobą hehhe :) więc jest tylko lepiej a takie pierścionki po 300zl napewno by skrytykowały. Nie wiem jak kiedyś ceny stały ale dzisiaj to nic porządnego za to nie kupie a kobiecie która ze mną wytrzymuje należy się duuuzo więcej :D

Gość gość
na razie to sie podoba tylko kupujacemu a dziewczynie niekoniecznie sie spodoba

Gość gość
a co mozenie jest? nikt go nie chowa do szuflady zeby sobie lezal ukryty przed swiatem tylko trzeba sie nimcwalic na lewo i prawo zajadajac ciasteczka i popijajac late w galerii hehe

Gość gość
Mnie osobiscie srednio sie podoba. Lubie we wszystkim totalny minimalizm. Tu jest wszystkiego za duzo, taki cyganski choc to oczko uwielbiam. Niepotrzebne te dodatkowe swiecidelka, juz samo glowne jest strojne. ja tez uczulilam narzeczonego, ze chce poerscionek delikatny, laczane zloto biale i tradycyjne z malutenkim brylantem. Bylismy na dorobku, kasy niewiele. Kupil za niecale 400zl i to jest najpiekniejszy pierscionem jaki widzilalam. wspaniale sie teraz komponuje z podobna obraczka

Gość gość
moze jestem ograniczony aha ale przynajmniej niie wchodzilem ba babskie forum podpytac czy dobrze robie sugerujac sie opiniami innych kobiet kurde ,,, to nie sa gacie ktore onaubierze na romantyczny weekend w gorach tylko p-ierscionek cos od ciebie dla niej postaraj sie ja bym wolal kupic jakis tani piersionek i np pieska o!

Gość gość
Mnie osobiscie srednio sie podoba. Lubie we wszystkim totalny minimalizm. Tu jest wszystkiego za duzo, taki cyganski choc to oczko piekne. Niepotrzebne te dodatkowe swiecidelka, juz samo glowne jest strojne. ja tez uczulilam narzeczonego, ze chce poerscionek delikatny, laczane zloto biale i tradycyjne z malutenkim brylantem.i co najwazniejsze- tani. Bylismy na dorobku, kasy niewiele. Kupil za niecale 400zl i to jest najpiekniejszy pierscionem jaki widzilalam. wspaniale sie teraz komponuje z podobna obraczka