Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość01

Dziewczyny wybieram pierścionek zaręczynowy help!

Polecane posty

Gość gość
90% lasek jest taka pusta gdybym ja sie urodzil kobieta i dostal od faceta pierscionek za 2 tys to tak bym go zjepal ... chwile pozniej bieglby do jubilera trzymajac w zebach imodlacsie o zwrot kasy bo inaczej spalby na wycieraczce :D albo uslyszalby cos w stylu" a nie mogles kupic takiego za 200?a za reszte kupic rzutnik na sciane widzialam teraz wpromocji hd z 3d za 1800zl no co z toba k..a ,zenek?! myslisz ty? "hehe tak by bylo

Gość gość
W sumie kolego - ten co Cie dziewczyna rzuciła to twoje zachowanie jest żałosne. Ja drosze prezenty robie mężowi na urodziny . Co to za życie jak będę przeliczać wszystko na kase ? Bo się z nim rozwiode za pare lat ? Kupiłam mu na ur.zegarek za 700 zł - jego mina bezcenna-:)

Gość gość01
Doczepił się słówka i będzie teraz pisał pierdoły byle by coś napisać przygłup :D znajdź kolegów i się ogarnij ;) jest może i trochę taki kanciaty, mam jeszcze czas to się to zastanowię :) Dzięki wszystkim za odpowiedzi :)

Gość gość
Gościu jesteś wulgarny,psujesz temat i chyba bardzo sfrustowany życiem. Pierścionek ładny-:)

Gość gość
Sliczny ten pierscionek autorki

Gość gość
domek jest na etapie projektu poki co mam tylko dzialke ale kup dzialke blisko moza to zobaczysz jakie sa ceny wyydaje mi sie ze kobieta z ktora sie zwiaze bardziej doceni zapach morskiej bryzy w powietrzu niz kawalek polyskujacego metalu a teraz mi sie cos przypomnialo nomralnie boki zrywac zauwazyliscie ze ludzie ktorzy kupuja biale zlote pierscionki zzawsze podkreslajac chwalac sie nimizeto biale zloto anie srebro?:D ktos kto wymyslil sprzedaz bialegozlota jest geniuszem jak naiwni moga byc ludzie hehe...

Gość gość
Gościu jesteś wulgarny,psujesz temat i chyba bardzo sfrustowany życiem. Pierścionek ładny-:)

Gość gość
Ten pierwszy pierscionek byl najpiekniejszy:) ten 3 niekoniecznie ale 1-bomba:) elegancja

Gość gość
Ale kobiety nie myślą raczej o kupnie rzutnika na ścianę :D Do tego typka od domku: raczej nikogo ta twoja działka nie interesuje i nie musisz tu o tym pisać ;) naprawdę nie ma chyba z kim pogadać :D

Gość gość
o rzutniku tez pisalem ja ziomekcosci doradze kup pierscionek za 1980 zlskoro juz musisz a20 dyszki zainwestuj w slownik mam nadzieje ze nie wymieniacie sie z dziewczyna esemesami jeszcze by ze smiecu na zawal padla haha gamonie maja teraz z gorki t9 ratuje im doopke w czasac romantyzmu i slania sobie romantycznych listow przez gonca lub golebia zginalbys marnie ... nawet piersionek za 2 klopsy by ci nie pomol hehe

Gość gość
Witamy pana polonistę :D polskie znaki istnieją ;)

Gość gość
dobra ide z psemna spacer bo mnie wkurzyl ten leszcz smiac mi sie chce bo widac ze koles jest pionkiem i pewnie ciulal na ten pierscionek nie krotko wcale myslalem zeprzemowiemu do rozumu ale zakochance tak maja ze nie mysla dlatego ich kobiety znajduja sobie szybko kochankow hehe narazie ludzie trzymajcie sie wesolych swiat

Gość gość01
Idź spać marny śmieciu, bajki o działkach możesz sobie pisać właśnie w takim miejscu gdzie nawet loginu nie masz śmieszny człowieczku ;) Żal takich przygłupów :) Dziękuję wszystkim za opinię i pozdrawiam :)

Gość gość
" zauwazyliscie ze ludzie ktorzy kupuja biale zlote pierscionki zzawsze podkreslajac chwalac sie nimizeto biale zloto anie srebro?smiech.gif ktos kto wymyslil sprzedaz bialegozlota jest geniuszem jak naiwni moga byc ludzie hehe." co masz do białego złota, to jest stop złota zółtego z niklem lub innymi metalami, żadna tajemnica, i ocb z tą naiwnością. Jak dla mnie może być srebro albo platyna :P, chodzi o kolor wyłącznie, nie toleruję żółtego złota i tyle.

Gość gość
jak ktoś wyżej napisał 2 tys to nie majątek a zaręczyny są tylko jedne

Gość gość
nie mow hop