Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kupujecie ubrania w lidlu i w biedronce?

Polecane posty

Gość gość

Np dzisiaj były, ja kupiłam sobie spodnie i bluzki w lidlu, w biedrze tez coś było ale nie zdążyłam wejść, a wy?

Gość gość
chyba z 6 lat temu kupilam w lidlu taki sweterek. Do dzis nie ma na nim sladu uzytkowania a nosze go dosc czesto.

Gość gość
jesteś jedną z tych emerytek tłoczących się od 7 rano pod koszem ze szmatami i roz******lającą towar jak się da :/ ? a i potem jeszcze przychodzisz, wp*****lasz się w kolejkę bo "ja chciałabym dokonać zwrotu.. bo kupiłam coś za 20 zł" boże nienawidzę robić zakupów w lidlu i oglądać tego cyrku

Gość gość
ja czasami kupuje bluzeczki dla dzieci takie do chodzenia w domu ,synowi kupiłam kurtke narciarska ,sniegowce ,ale to takie na podwórko w biedronce jeszcze mi się nie zdarzyło,chociaz pamiętam ze raz kupiłam kurtke przeciwdeszczowa dla syna i jest super chętnie kupiłabym wieksza bo z tamtej już wyrósł a jest jak nowa

Gość gość
czasami robiąc zakupy w lidlu wrzucę do koszyka coś dla synka. Ale pod warunkiem, że nie jest to właśnie "ten dzień"w którym dana rzecz ma swoją premierę bo tego cyrku przy tych koszach znieść nie mogę :D

Gość gość
Nie,bo nie będę się siłowała z babami i wyrywała sobie jakiejś szmatki. Bez przesady. Poza tym z reguły zostają same rozmiary 42 i więcej , mogłabym sobie zrobić z tego namiot.

Gość gość
Ja wolę kupić markowe ciuchy w hurtowni np. www.stock-europa.pl. Mam sprawdzonie ubrania w znacznie lepszej cenie niż kupowane pojedynczo.