Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet ryczy

Polecane posty

Gość gość

Dziś po rocznym związku zostawił mnie facet. Jest mi smutno, jestem zła i mam ochotę zrobić wszystko żeby żałował swojej decyzji. Za bardzo mnie zranił i upokorzył. Powiedził, że się odkochał i ryczał. Po co płakał, myślał, że będzie mi łatwiej? Niedojrzały d**ek. Dobrze, że to był tylko rok, a może aż. Wiem, że rodzina wjechała mu na banie bo jest on innego wyznania, nie akceptują oni katolików, w sumie nikogo nie akceptują. Wyjaśnijcie mi tylko po co on ryczał? Żeby się wybielić?

Gość gość
może cię kocha ale religia jest dla niego ważniejsza

Gość gość
Jak sądzicie. Tylko to nie daje mi spokoju. Nie jest nadzieją, ale zastanawiam się po co.

Gość gość
Dziewczyny ogarnijcie sie z tymi Arabami!!

Gość gość
To nie jest Arab. Zakochałam się, ale nie zwariowałam.

Gość gość
Oj tam. Moj eks ryczy na zawolanie bo to rozczula. Pamietam jak bylam z nim i jego altualna d**eczka zadzwonila, ze chyba chce z nim zerwac czy cos takiego a on w bek i glodne teksty. Ona szybko to lyknela. Jak tylko sie rozlaczyl po smutku ani sladu nie zostalo. Szybko za to wpakowal sie do lozka w ktorym spalam. Nie chce byc szowinistka, ktora wrzuca do jednego wora wiec wiesz... Nie oceniam twojego eksa. Ale z wlasnego doswiadczenia wiem, ze intuicji zaufalabym predzej niz lzom. Co Ci mowi intuicja? Dlaczego beczal? Zrobil tzw drame ;)