Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakie przesłanie chcielibyście ludziom nieść?

Polecane posty

Gość gość

Bo ja chciałabym Wam głosić- Ludzie idźcie i bogaćcie się! Wiem jak to brzmi -Ale z całym trudem z jakim to się wiąże powinniście iść i BOGACIĆ SIĘ! A potem się podzielić ale najpierw odebrać władze i zmienić konstytucję!

Gość gość
CARPE DIEM ;)

Gość gość
świetne przesłanie, którym posługiwał się Deng Xiaoping w Chinach, czego efektem są bogaci Chińczycy żyjący w II potędze gospodarczej świata

Gość gość
Naprawdę? Nie wiedziałam. Róbcie wszystko żeby mieć jak najwięcej władzy i pieniędzy, no chyba że podejrzewacie się o chorobę psychiczną wówczas odpuście. Nie zapominajcie że jesteście ludźmi -Nigdy! Odbierzcie władzę odczłowieczonym i róbcie wszystko by się nie odczłowieczyć. Na nic się nie zgadzajcie! Wszystkiemu się sprzeciwiajcie i na przekór BOGAĆCIE SIĘ!

Gość gość
Bądźcie ortodoksyjni jak celibat w KK ŻADNEGO CZIPOWANIA SRANIA PODGLĄDANIE PODSŁUCHIWANIA jak będzie trzeba to cofnijcie postęp technologiczny byleby tylko pokrzyżować plany tym się w 17wieku skrzyknęli... Gromadźcie kapitał i zakopujcie to nie wiem...byleby tamci nic z tego nie mieli ;

Gość gość
ZNAM ALE TO NIE DZIAŁA! TYLKO WYRWANIE WŁADZY SZATAŃSKIEJ SZARAŃCZY UZDROWI ŚWIAT. SPÓJŻ na pieniądz WIDZISZ? gołym okiem widać na czym im zależy czego bronią Trzeba to ludziom ślepym i ociemniały pokazać by im w tym nie pomagali(twórzcie telewizje) To co słyszysz i co zagościło w mediach to manipulacje są. Może nie wszystko jest głupie ale daremne i nie groźne dla tych co chcą naszej zguby!

Gość gość
Dlatego idźcie i bogaćcie się bez opamiętania Kochajcie się Nie zgadzajcie się na wszystko myślcie o słabszych by im nie odciąć możliwości bogacenia się! To bardzo ważne!

Gość gość
Kochajcie się i otulajcie miłością innych :)))))) :*

Gość gość
Uważam że stara PRLowska władza i ludzie z tej epoki muszą odejść żeby zaczęło się normalnie dziać w Polsce i pojawiły możliwości bogacenia się.

Gość gośćula
krótkie: spierda/lać

Gość gość
00:22 Bardzo dobrze! Też tak uważam! Demokracja bezpośrednia może być rozwiązaniem a jeśli by nas zawiodła to osobiście się skrzykniemy i pójdziemy zastrzelić jej twórcę;)! Obiecuje że nie zobaczymy już żadnej znanej z polityki mordy! Mi się ten pomysł podoba!

Gość gość
" massacra dziś Najpierw to trzeba być bogatym duchowo" Słuszna uwaga ;)

Gość gość
Więc módlcie się o duchowe bogactwo rozmnażajcie się a będzie wam pobłogosławione! Idzcie i bogaćcie się ludzie!

Gość gość
"gość dziś Więc módlcie się o duchowe bogactwo rozmnażajcie się a będzie wam pobłogosławione! Idzcie i bogaćcie się ludzie! " Ha ha ha :D Pokój z Tobą :D

Gość gość
nie zrozumiałeś to przynajmniej pracuj-nie wszyscy powinni mieć pieniądz!