Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kolega męża najpierw mnie obraził,a teraz chce u nas spac

Polecane posty

Gość gość

Mój mąż kazdego roku w czerwcu ,regularnie od kilku lat,spotyka sie z ekipa znajomych z roznych czesci swiata.W zeszlym roku pomimo,iz bylam w ciazy,zgodzilam sie na ich nocleg,picie, rozmowy do pozna,mimo,iz to byl horror dla mnie. W tym roku mamy male dziecko,w czerwcu bedzie polroczne. Powiedzialam wprost, nocleg ok,ale nie ma opcji,ze beda mi chlac i sie drzec w domu. Oczywiscie byly protesty meza nastawianego przez kumpli. W dodatku panuje odra i nie chce ryzykowac zdrowia mojego dziecka kontaktem z tyloma osobami na raz,ktore wysiadly z samolotu,pociagu itp. Ale najwazniejszy problem,to ta glosnosc. Zgodzilam sie jednak na sam nocleg,bo wiadomo, kosztuje,a pic moga na miescie,ja bede w domu z dzieckiem. Jakis czas temu,udostepnilam post mojego znajomego o tresci " nigdy nie zrozumiem testowania lekow na bezbronnych zwierzetach,skoro jest tylu pedofilow w wiezieniach". Kolega meza,bez slowa wyjasnienia do mnie, wyrzucil mnie ze znajomych. Mężowi napisal,ze nie chce miec tak prymitywnych i agresywnych ludzi,ktorzy nawoluja do nienawisci w swoich znajomych. Maz nie stanal w mojej obronie(jak zwykle kazdy mi moze s rac na twarz). Ów kolega, oczywiscie oznajmil,ze bedzie spal u nas w mieszkaniu. Wowczas nie wytrzymalam i powiedzialam mezowi,ze skoro honor nie pozwalal na posiadanie takiego prymitywa jak ja na liscie znajomych oraz na wyjasnienie mi tego,co mu sie nie podoba,to powinno mu tego honoru wystarczyc by nie pchac tylka na darmowy nocleg do mojego domu. Mąż jest obrazony,mowi,ze nie rozrozniam internetu od realnego zycia,ze on mnie nie chcial obrazic ,a ja zachowuje sie zlosliwie itp. Moim zdaniem jego zachowanie to jawny brak szacunku i jestem zla na męża,ze on tego nie widzi.

Gość gość
Polski men nigdy nie szanuje zony.

Gość gość
Moj maz jest Niemcem:/ ten kumpel tez

Gość gość
ale masz męża wydłubałaś go haczykiem na śmietniku?

Gość gość
Masz racje! Nie przeszkadza temu koledze spac u 'prymitywa?' Ja bym kazala wynosić sie do hotelu koledze a jak mężowi sie nie podoba to to samo.

Gość gość
I jeszcze mi wmawia,ze ja to robie,bo chce gop odizolowac od znajomych

Gość gość
Wygląda, że ten kolega jest pedałem i go wkurzyłaś tym zdaniem hahaha. Nie zmień swojej postawy i nie pozwól mu nocować. Współczuję posiadania pawiana w postaci męża.

Gość gość
Masz rację. Absolutnie! Stare powiedzenie mówi " jak kogoś skrzywdzisz, nie zapomnij go obrazić".... W tej sytuacji mozesz ocenic jakość waszej więzi małzenskiej, nawet pomijając, ją, bezczelnosc tego typa nie ma granic. A twój mąz to sorry , ale c****.

Gość gość
Ja myślę ze twój maz to faszysta

Gość gość
Nie obrazilam gejow,a pedofili. Koles byl oburzony tym,ze morderca dziecka ,ktory je zaglodzil,byl torturowany x lat temu,by przyznal sie do winy. To bylo takie nieludzkie, Nie musze dodawac,ze sam nie ma dzieci. Ma prawo do swojego zdania,ale potraktowal mnie jak smiecia,wiec i ja nie musze sie jego noclegiem przejmowac

Gość gość
Idiota. I maz i ten drugi pajac. Mam nadzieje ze maz cie nie przekabaci zeby pajac u was spal.