Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy Wy tez tak macie?

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem czy to jakies jasnowidztwo czy dobrze rozwinieta intuicja? Czy jeszcze cos innego. Po prostu od zawsze tak mam, ze wyczuwam czyjas smierc czy w ogole wszystko inne. Chodza mi po glowie mysli ktore sie materializuja. Przykladowo mysle o jakiejs sytuacji (czuje,jakby cos z zewnatrz wchodzilo do mojej glowy,czasami wyrazenia ktorych znaczenia nie znam,pierwszy raz slysze) ktora-po chwili sobie uswiadamiam-nie ma ze mna nic wspolnego. Jakas historia w glowie, czasami oprocz tego rozne nastroje, po jakims czasie ktos mi sie zwierza z tego co czulam i " slyszalam", czuje jakbym mentalnie przejmowała cudze mysli,emocje. Czasami mam tak,ze doslownie czuje jakby ktos sie do mnie zwracal. Ostatnio mialam tak, ze po glowie chodzilo mi slowo samobojstwo,pogrzeb,depresja,upozorowanie wypadku. Nie dotyczylo to mnie wiec dziwilam sie skad te mysli ale nauczona doswiadczeniem tylko biernie się przyglądałam, stalam z boku(kiedys potrafilam kierowac sie tym myslami jakby byly moimi). Trwalo to jakis tydzien,bylam totalnie rozkojarzona,smutna az inni zauwazyli. Nie mialam nad tym kontroli. Przeszlo dokladnie w sobotę, w głowie pojawiła się uporczywa myśl "W koncu się udało,fajnie bylo,żegnam Was i tak jakby ktos ze mnie kamien zdjal,wrocila lekkosc, dobry humor. Dzisiaj dowiedzialam sie,ze kolezanka popelnila samobojstwo / upozorowała wypadek/ dokladnie w sobote :( Bozeeee :( Czuje ze nie mam na to wszystko wplywu,a gdy kieruje sie rozsadkiem zawsze zle na tym wychodze.Pozostaje mi dostosowac sie. Ciezko mi z tym :(Macie tak czy ja jestem jakims wyjatkiem?

Gość gość
to może ty mi powróż

Gość gość
spoko, wróżę ale biorę za to kase, zeby nie bylo zdziwienia

Gość gość
spoko

Gość gość
Up

Gość gość
?

Gość gość
Ja się łącze telepatycznie z ludźmi, zawsze wiem kto mnie oszukuje i wystawi, narobi kłopotów, normalnie czasem nawet zanim to się dzieje

Gość gość
czyli masz to samo co ja,pytanie czy to telepatia czy psychologia,a skoro wiesz o tym wczesniej to mialas takie przeblyski jak ja np z ta smiercia?

Gość gość
To powiedz czy ma sprzedawać czy kupować ?

Gość gość
powiesz czy nie wiesz?

Gość gość
Chwalić to się każdy jeden potrafi! A jakbyś powiedziała czy bliżej mi się ustawić na kupno czy sprzedaż to bym ci jutro napisała czy ci wierzę i czy miałaś rację

Gość gość
Jak ktos chce wrozbe(wpisy wyzej) to ewentualnie moge podac email,ale prosze nie schodzic z tematu, ciekwi mnie czy wy tez tak macie

Gość gość
bez sensu kobieto Nikt tak nie ma a jakby ktoś tak miał to by się głupio nie pytał. Nie masz tak i nie ściemniaj kończe temat pisz sama ze sobą !

Gość hazylishke
porzy takich stanach umysłu silnej intuicji częstych zdarzeniach losowych niekoniecznie zwiazanych ze sobą, proroczych snach jedno jest te same umysł podaje sie innemu umyslowi! https://www.youtube.com/watch?v=YODkBrxOaVc Przejawiam się i znikam ;)

Gość gość
Taaak na pewno sciemniam, jakbym nie miała co robić.Czyli chyba jednak faktycznie jestem wyjatkiem. Pytam z cekawosci bo mam to odkad pamietam a w tym roku koncze 21 lat i jakos sie nie 'rozmylo'do tego czasu.

Gość gość
U mnie to jest zawsze tak, że zaczynam bez powodu myśleć źle o koleżance lub koledze i potem porostu ta osoba robi mi jakieś świństwo, nie wiem czy to telepatía do końca, raczej coś w formie ostrzegania przed, zwykle mi się sprawdza,oprócz innej sytuacji, kiedy myślę źle i wtedy spotykam się z tą osobą i ta osoba ma do mnie pretensje, albo przestaje mnie lubić, obgaduje mnie. Myślę że jesteśmy połączeni . zwykle kiedy zaczynam źle myśleć o koleżance, przestaje się z nią widywać na jakiś cza, żeby uniknąć kłopotów, nauczyłam się tego przez lata wyczuwania emocji.