Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Laura94

Co powinnam zrobić?

Polecane posty

Gość Laura 94
No niestety wyjasnilo sie powiedzial mi ,ze chce rozstania I bedzie placil na dziecko ,ale kocha ja i chce z nia zostac..serce mi krwawi ,jak on mogl mi to zrobic i swojemu nienarodzonemu malenstwu ? Jak on mogl nas tak skrzywdzic .. :O Jutro porozmawiam z rodzicami bo jeszcze nie wiedza...

Gość gwoli wyjasnienia
Jesli ja kocha to dlaczego sie od niej wyprowadzil? Moze on chwilowo nie chce byc z zadna z was.

Tego komentarza powyżej na napisałam ja. Tylko ktoś,anonimowy kto podpisał się moim loginem. Sprawa się nie wyjaśniła,on wyjechał do rodziców na święta. Mamy się spotkać jak wróci,bo nie będziemy na takie tematy rozmawiać przez telefon. Wszystkie komentarze,które zamieszczam ja. Piszę je z tego konta. Wiec patrzcie na avatar,bo jak widać żartownisiów nie brakuje....

Gość gwoli wyjasnienia
Czyli zostawil dziewczyne i ciebie, i pojechal do rodzicow ... glowkowac co dalej. Chyba az tak sie tym wszystkim nie przejal. Chodzil z toba na wszystkie badania zwiazane z ciaza i nie rozmawialiscie co dalej? Dziwne to troche. W zasadzie to juz w chwili otrzymania takiej informacji facet sie okresla...a on pojechal na swieta. Zostawil obie i pojechal.

Gość lanta
Co to znaczy, ze pewnego dnia on do ciebie napisal i poprosil o spotkanie? Czy on sie tez w tobie podkochiwal, czy dlaczego poprosil nagle o spotkanie?

Chyba tak,tak mi się wydaje. Przynajmniej tak to wszystko wtedy wyglądało.

Gość lanta
To nawet nie spytalas dlaczego nagle chcial sie z toba spotkac? Byl w zwiazku wiec pytanie jak najbardziej uzasadnione.

Gość gość
lanta dziwne pytanie. Przecież znali się , razem chodzili na imprezy. Coz w tym dziwnego ,ze zadzwonił do niej i poprosił o spotkanie ?

Gość gość
Ja bym się odsunęła , nie naciskała , w przeciwnym razie zawsze bedziesz myslała , że wymusiłaś , że jest z Tobą dla dziecka. Ja bym poprosiła , żeby nie kontaktował się do czasu aż przemyśli co dalej zamierza . Powiedz , że ta niepewność ,świadomość że wciąż jest z inną nie wpływa dobrze ani na Ciebie ani na dziecko. Jesli zakończy tamtą relacje , bez nacisków , będziesz przynajmniej wiedziała ze znaczysz dla niego więcej niż tamta i macie sznse stworzyć udany związek

Gość gość
Już po świętach :) coś już wiadomo ?

Zakończył swój dotychczasowy związek z nią. No i jesteśmy razem,tylko na razie nie mówimy naszym znajomym ani o związku,ani o dziecku.

Gość lanta
No to pieknie!

Gość gwoli wyjasnienia
A dlaczego tak w tajemnicy? Nie pozwala ci sie cieszyc glosno? Przeciez jak sie dziecko urodzi to i tak wszyscy sie dowiedza od kiedy to juz trwa. Dlaczego sie tak biernie na wszystko godzisz zamiast sie cieszyc swoim szczesciem bez ukrywania czegokolwiek?

Gość gość
Życze szczęścia ,zapewne jak dziecko urodzi się to pełno życzliwych wyrazi swoja opinie , trzymajcie się dzielnie :)

Gość gość
Na cudzym nieszczęściu szczęścia nie zbudujesz. Nie wiem z jakiego powodu te psycholiki ci gratulują. Jesteś zwyklą szm*ta. A koleś skoro zdradzał dziewczyna z toba, zapewne zdradzi ciebie z inna.

Gość gość
gość 2015.04.06 Ja bym się odsunęła , nie naciskała , w przeciwnym razie zawsze bedziesz myslała , że wymusiłaś , że jest z Tobą dla dziecka. Ja bym poprosiła , żeby nie kontaktował się do czasu aż przemyśli co dalej zamierza . Powiedz , że ta niepewność ,świadomość że wciąż jest z inną nie wpływa dobrze ani na Ciebie ani na dziecko. Jesli zakończy tamtą relacje , bez nacisków , będziesz przynajmniej wiedziała ze znaczysz dla niego więcej niż tamta i macie sznse stworzyć udany związek xx obie nic dla niego nie znaczą, 94 to rozumiem rocznik. Chłopak chciał sobie poużywać, a że widział chętna była to skorzystał. I tak sypiał z dwoma. Nie dopowiadajcie sobie ideologii miłości tam gdzie jej nie ma. Pobzykał i wyszło z tego dziecko, bo jako rocznik 94 chyba nie zdawał sobie sprawy, że z tego robią się dzieci. Nie z miłości będzie z panna Laurą, a z musu, bo dziecko, zapewne wytrzyma z nią kilka lat aż znajdzie kolejną. A panna laura za grosz przyzwoitości nie ma, wchodząc do łóżka chłopakowi koleżanki. Ale jest jeszcze dzieckiem i pewnych rzeczy nie pojmuje.

Gość gość
Masz ochotę na nowe znajomości, ciekawe tematy, intrygujące dyskusje przebiegające w dobrej atmosferze, wobec tego chciałabym zaprosić Cię na profesjonalne forum ogólnotematyczne KATHARSIS. U nas znajdziesz to wszystko, a może i więcej...miłe wytchnienie od codzienności. Znajdziesz u nas dobrą zabawę w pięknej oprawie! Zapewniam, że WARTO! www.forumdyskusyjne y0 pl W miejsce spacji wstaw kropki ;) Pozdrawiam i czekam na Ciebie! (Jest możliwość zareklamowania swojej strony, Forum, Bloga..etc.)

Gość gwoli wyjasnienia
gosc 11:50 Nie pochwalam tej calej sytuacji ale wiem, ze zycie jest nieprzewidywalne. Mozesz miec racje ale rownie dobrze mozesz jej nie miec. Od wszystkiego sa wyjatki!

Gość lanta
No i jak sie wam uklada?

Gość gość
Zapewne hoojowo,przeciez on jej nie kocha,ciekawe kto tego bekarta bedzie utrzymywac?zapewne dziadkowie..:O

Na razie całkiem dobrze.Na uczelni trochę gorzej,znajomi już znają cała sytuację... praktycznie wszyscy się odwrócili,jak jestem sama to zdarzają się komentarze,ale jak idziemy razem to jakoś boją się odezwać. Właściwie po naszej stronie została tylko moja najlepsza przyjaciółka i jego 2 dobrych kolegów. Tego,że ludzie się odwrócą doskonale się spodziewaliśmy,tak samo jak tego,że ludzie będą pisać tu tego typu komentarze jak powyżej.Na weekend jedziemy w góry,żeby spędzić trochę czasu zdała od domu i tej wszechobecnej atmosfery. Moi rodzice się już pogodzili z sytuacją. Mój chłopak myśli o tym,żeby rzucić studia,dla niego to już drugi kierunek. Nie ma takiej sytuacji jak ja,on jest 4 lata starszy ode mnie. Ja dopiero zaczęłam studia w październiku minionego roku. A on jedne studia już skończył w czerwcu,a w październiku zaczął następne. W tej sprawie decyzja jeszcze nie zapadła,ciągle się nad tym zastanawia. Najważniejsze jest to,że ja i dziecko jesteśmy zdrowi i ciąża jak na razie nie daje mi za bardzo o sobie znać,czuje się całkiem dobrze. Z czego się cieszę,bo nie muszę opuszczać zajęć przez złe samopoczucie. Jak wszystko będzie tak jak teraz to powinno być dobrze. :) Dziękuję Wam bardzo za zainteresowanie! To naprawdę miłe! :)

Gość gość
Nie posraj sie ze szczescia bo jeszcze zaplacisz za te krzywde ,ktora wyrzadziliscie tej dziewczynie !

Gość gość
jestes idiotka I psujesz innym ludziom zycie , nie dziekuj za prawde

Gość gość
Dwa powyższe komentarze są przykładem jak Polacy składają życzenia bliźniemu. :) cudo, kwintesencja katolicyzmu i grajdołka polskiego :)

Gość gość
Jak miglas bez skrupułów puscic sie z zqjetym gosciem do tego facetem swojej kumpeli jie czaje tego :/ zenujace

Gość gość
gość dziś Dwa powyższe komentarze są przykładem jak Polacy składają życzenia bliźniemu. usmiech.gif cudo, kwintesencja katolicyzmu i grajdołka polskiego usmiech.gif Nie jestem katolikiem -po prostu nie popieram kurestfa bo to co autorka ze swoim lalusiem zrobili tej dziewczynie to zwykle swinstwo .a Ty pewnie jestes taka sama :) Ciekawa jestem co bys napisala jakbys byla na miejscu tej pokrzywdzonej dziewczyny , ktos bliski Ci umiera masz strasznego dola ,a Twoj ukochany bzyka sie na boku z Twoja kumpela w najlepsze ,dalabys im blogoslawienstwo? A moze bys jeszcze chrzestna zostala dla tego dzieciaka ? :D Nosz kurfa myslenie nie boli ,sprobuj czasem ;)

Gość gość
Zdecydowanie popieram powyzszy komentarz! Brawo! Dokladnie o to chodzi!

Gość gwoli wyjasnienia
Zycie to tylko zycie a czlowiek jest z natury zly. Wystarczy dac mu tylko okazje.