Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PiotrekSz

pan dla Pani moje przemyślenia

Polecane posty

Gość PiotrekSz

Witajcie długo się zastanawiałem czy dodać tutaj ten temat , niby to tylko forum no ale ...... Mianowicie chodzi mi o to że pewnego pięknego dnia wracając z pracy wykończony psychicznie i fizycznie uświadomiłem sobie że może coś należało zmienić w swoim życiu . Głupi nie jestem brzydki też nie jestem także może '' zostać facetem do towarzystwa dla Pań '' pomysł może był dobry ale gorzej z wykonaniem przez kilka dni męczyłem swoją przeglądarke internetową hasłami typu Pani szuka Pana albo Pani sponsoruje itp.tutaj znowu się zawiodłem bo co ogłoszenie to jakiś spam , albo strona z wirusem albo jakaś kobieta napisała na forum a w odpowiedzi masa facetów ze swoimi adresami e-mail jednym słowem niezły ubaw . Po pewnym czasie znalazłem strone roksa.pl tam wlazłem na ogłoszenia panów z 200 ogłoszeń chudych grubych zbudowanych po prostu od koloru do wyboru , i tutaj jestem ciekaw jak myślicie czy do jakiegoś dzwonią , czy jak tam zamieszcze ogłoszenie to mam jakieś szanse czy nie będą do mnie dzwonić jakieś pedały i zboczuchy co napisać w takim ogłoszeniu aby to miało jakiś sens ...I czy naprawde kobiety szukają jakiegoś faceta na takich portalach typu roksa , roksan , i czy istnieje tak naprawde sponsoring faceta przez kobiete ? co musi mieć taki facet aby kobieta do czy po niego zadzwoniła ? a może tak naprawdę żaden sponsoring nie istnieje bo niby po co ma kobieta płacić jak jest ładna to tak naprawde może mieć każdego jakiego chce ? pozdrawiam i jestem ciekaw waszych odp.Piotrek

Gość gość
Nie masz szans ! Żadna Ci nie zapłaci bo mają mnie za darmo :)

Gość gość
Trzydziesty taki sam temat od początku tego roku :P i każdemu z was się wydaje, że jest pierwszym facetem który wpadł na "genialny" pomysł żeby dać anons na "babskim" forum. :D

Gość gość
Piotruś ale to już było!:D Pisałam kiedyś z Tobą.:D

Gość piotrekSz
było to już wiem tylko sprawdzałem Twoją pamięć :) jak widać masz bardzo dobrą pozdrawiam

Gość gość
Musisz intro zmienić, bo to było nie dalej jak tydzień temu.

Gość piotrekSz
gość dziś czy taki '' genialny '' pomysł to ja nie wiem , a ja naliczyłem 32 temat od początku roku popraw się trochę z matmy bo słaby albo słaba jesteś :)

Gość piotrekSz
gość dziś fakt muszę zmienić ale myślałem może że jakieś nowe osoby wypowiedzą się na ten temat ale jak widać tutaj stali bywalce są :)

Gość gość
Piotruś czyli Ty wciąż usilnie pędzisz w przepaść? :D

Gość gość
Tu rzadko zaglądają nowi ludzie, a jeszcze rzadziej - nowe kobiety :classic_cool:

Gość piotrekSz
gość dziś Chyba tak po prostu chce spróbować , zastanawia mnie dla czego sądzisz że to przepaść , może po prostu to jakaś odmiana od życia codziennego , typu praca dom praca dom a weekendy wyjście ze znajomymi na piwko , po prostu potrzebuje trochę adrealiny :)

Gość piotrekSz
gość dziś tak zdążyłem to zauważyć .....

Gość piotrekSz
gość dziś dać ci chusteczkę bo zarzygasz mi monitor ojjjjjjj co za ludzie

Gość gość
Kasy potrzebujesz a nie adrenaliny!:D Źle to sobie wymyśliłeś.

Piotrek , dając takie ogłoszenie musisz się liczyć ze wszystkimi konsekwencjami , będą pisać i pedały i zboczeńcy i osoby tylko dla żartu. Pomyśl sam , skoro jesteś nie głupi, liczysz na adrenalinę? ale na pewno dając takie ogłoszenie to możesz liczyć na porażkę:-). Jeśli chodzi o sponsoring kobiet, to tu jest większe pole manewru dla młodych dxiewczxyn które są w stanie zrobić wszystko dla kasy , ale w drugą stronę to chyba myślę tylko desperatki , brzydkie , grube, zaniedbane. ..jeśli dla Ciebie będzie tą adrenaliną to życzę powodzenia:-D

Gość piotrekSz
magda200 dziś ale szczerze powiedziawszy to jacy faceci korzystają z usług prostytutek ? też desperaci starzy dziadkowie którzy nie są pociągający dla kobiet a chcą sobie ulżyć ....bo nie wieże w to że jak facet ma dzieci i kobietę którą kocha to jeszcze chodzi na urwy ...no chyba że jest jakimś zboczkiem który ma żone i ugania się za d********* po drugie jednak sponsoring facetów o ile znaleść odpowiednią kobietę to czemu nie , zastanawia mnie to czemu niby młoda kobieta ma większe szanse , niż zadbany młody facet ..może po prostu męski sponsoring nie jest tak wszechobecny a może po prostu nie ma takich kobiet bo z drugiej strony po co ma kobieta za to płacić jak jest ładna to może mieć każdego ......

Gość piotrekSz
gość dziś tak mam dużo wydatków :0 miałem nawet jechać do Holandii do roboty ale stwierdziłem że za mało płacą i za bardzo się nie opłaca ....

Gość gość
Mam depresje.

Gość gość
"nie wieże w to że jak facet ma dzieci i kobietę którą kocha to jeszcze chodzi na urwy" bylo kiedys chyba w "Sex kup teraz" - 90% klientów agentur to zonaci. :D ale pomijając to... niestety to w tą strone nie dziala. a nawet jakby dzialalo, to zawsze znajdzie sie jakis matoł jak powyzej, ktory popsuje rynek twierdzac ze "on zrobi za darmo". jest ilus gosci ktorzy na tym niezle jadą, ale zaczeli juz dawno, no i sa dobrzy. jak twierdzą - 15-40K/na miecha. wiedzialbym 10 lat temu tyle co dzis, chwili bym sie nie wahał. ;) teraz juz po ptokach. ;)