Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja byla dziewczyna zrobilacsobievtatuaz

Polecane posty

Gość gość

I wlasnie dlatego ma status "byla" :D olalem su.ke bo nie wyobrazam sobie zeby matka moich dzieci byla osoba chora psychicznie ktora sama sie okalecza

Gość gość
Krzywda jej sie nie stala teraz ja ja bede doopczyc prawdziwy facet a nie jakas tchorzofretka z podc***em zamiast penisa co cie boi tatuazy :D

Gość gość
A ja widze ze ty sie nie boisz syfow ? :D typowy k*****arz

Gość gość
Lepjej dla niej, po co być z pustakiem?

Gość gość
Lepiej dla mnie po co byc z psycholka ktora sie okalecza :)

Gość gość
Wy jestescie niedouczeni wedlug psychologow i badan naukowych tatuaze to forma samookaleczenia a te swiadcza o chorobach psychicznych

Gość gość
Trollu, już o tym było. Miałeś szlaban na kompa, bo twoje tematy o dziewicach też zniknęły na kilka dni? Już wszyscy cię tu znają. Poza tym wolę nie myśleć co byś zrobił gdyby twoja matka czy siostra poważnie zachorowała psychicznie...jesteś dnem, autorze. Gówniarkim, niedouczonym dnem. Robić sobie jaja z problemów z którymi boryka się wiele ludzi i wmawiać je zdrowym jako coś czego należy się wstydzić bo ci się wygląd tych osób nie podoba? To jest żałosne.

Gość gość
No ja akurat wybazgrolonym otwieram oczy by dostrzegli swoje problemy sychiczne :)

Gość gość
Nie, ty jak gówniarz "wyzywasz" ludzi którzy ci się nie podobają. Tym z tatuażami to rybka, bo wiedzą sami czy są zdrowi. Komuś kto miał depresję może się za zrobić przykro, że jakiś dzieciak się z tego wyśmiewa. Mam nadzieję, że nigdy nie spotkasz kogoś kto naprawdę się samookaleczał, jestem pewna, że nie umiałbyś się taktowanie zachować.

Gość gość
Jak na razie to ty mnie wyzywasz :P a ja pisze prawde osoby z tatuazami sa chore psychicznie i kazdy psychiatra ci to powie :)

Gość gość
Nie są, ale to już ci ludzie tłumaczyli. Poza tymw tematach o dziewicach narzekałeś, że nie masz dzirwczyny, wiec nie miał cię kto rzucić

Gość gość
Zaraz jeszcze powiesz, że kolczyki w uszach to też forma okaleczenia :D