Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

To już 2 kontrola ZUS w ciąży!

Polecane posty

Gość gość

Kochani te kontrole to nie ściema. Już dwukrotnie odwiedziły mnie Panie inspektorki w domu. Niestety ze względu na moje złe samopoczucie i niepowściągliwe wymioty ciężarnych jestem na L4 już od 7tc, dziś jest 33tc. W tym 4 razy byłam w szpitalu z powodu odwodnienia. Pierwsza wizyta Pań inspektorek miała miejsce w 21tc i kolejna dziś. Strzeżcie się drogie Panie, jeśli chcecie bezproblemowo dostawać świadczenia na które tak ciężko zapracowałyśmy. Zatrudniona jestem w jednym miejscu pracy od 3 lat.

Gość gość
ale czego tu się bać, jeżeli ma się L4 zgodnie z prawem?

Gość gość
pewnie cos sciemniasz dlatego sie boisz

Gość gość
A mnie taka kontrola wkurza! Siedze sama w domu, rzygam cale rano, w nocy spac nie mozna wiec o 11 idę na drzemkę i co? 1115 dzwoni dzwonek wiec wstaje bo moze to cholerny inspektor z zusu a tam pani z jajkami. O 12 kolejny dzwonek - jehowi, chwile potem listonosz, a po nim żebrak. W końcu dzwoni idiota z zusu a ja mam pelna d... Wstawania wiec odwracam sie na drugi bok i śpię. Caly dzien otwierania drzwi a jak baba przyjdzie to akurat pomyslu ze gdzieś wybyłam. Bez sensu, powinni dzwonic na telefon i informować - soimy pod drzwiami, gdzie pani jest? To moze laskawie bym otwarla drzwi kolejny raz