Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kochusia

Gdzie szukać dobrego tłumacza?

Polecane posty

Gość alkab

Polecam ci specjalistów od tłumaczeń z firmy https://tlumacz-in.pl tłumaczą w bardzo wielu językach, wszystko jest zrobione na czas 

Gość Igor

Zobaczcie sobie tę stronę: https://www.focus-tlumaczenia.pl/bo to sami fachowcy. Można tam przetłumaczyć dokumenty chyba w niemal każdym języku (a przynajmniej bardziej znanym języku, bo mandaryńskiego to tam raczej nie ma ;D). No i bardzo szybko otrzymuje się przetłumaczony dokument.

Gość Mileena

Znam te biuro 100 AT  i też jestem bardzo zadowolony z ich usług. Korzystam z tego biura dość często i zawsze zapisuję się szybko i wykonana usługa jest szybko i z dokładnością. 

Gość Kamil

Ja korzystałem kiedyś z biura ADEX w Gliwicach na Chorzowskiej  50. Biuro oferuję  profesjonalne usługi z zakresu tłumaczeń ustnych oraz pisemnych, m.in. angielskich, włoskich , rosyjskich , niemieckich , francuskich , czeskich , słoweńskich , rumuńskich , łotewskich , litewskich , estońskich , węgierskich ,słowackich , chorwackich , serbskich. 

Gość Romek

Znam biuro Adex z Gliwic i wiele razy korzystałem z ich usług i zawsze byłem zadowolony z ich usług.  Biuro oferuję bardzo dogodne terminy i co najważniejsze są bardzo dokładni i skrupulatni. 

Gość Kasia

Tlumacz-In współpracuję z nimi już sporo czasu i bardzo polecam

Jeśli zależy Ci na profesjonalnych tłumaczeniach z języka niemieckiego to mogę Ci zdecydowanie polecić www.tlumaczniemieckiwalbrzych.pl. Korzystałam z usług pani Małgorzaty w ubiegłym roku. Dokumenty zostały przetłumaczone szybko i bardzo starannie.

Gość kiejkos

Ja znam dobrą panią tłumacz z Olsztyna www.tlumaczeniaprzysiegleangielski.pl/ To tłumacz przysięgły z języka angielskiego.  Spokojnie poradzi sobie nawet ze specjalistycznymi tekstami, naukowymi czy technicznymi. U nas bardzo dobrze się sprawdziła, szybko i sprawnie to poszło, cenowo uważam, że w porządku.

Gość erwina

Ja jestem zadowolona z usług pana Marka Bagińskiego z Białegostoku www.prolingua.com.pl/ to świetny specjalista, tłumacz przysięgły niemieckiego i angielskiego. Nie raz, nie dwa korzystałam z jego usług i zawsze dostawałam dokumenty przetłumaczone na czas. Plus za nieprzesadzoną stawkę.