Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sukienka i buty

Polecane posty

Gość gość

witam ślubuję za rok w czerwcu czytam różne posty imię które dziewczyny już szukają sukni ja właśnie nie wiem czy powoli się rozglądać czy dopiero gdzieś od wakacji co myślicie? buty będę miała robione na zamówienie bo chcę swoim kolorze.jak myślicie kiedy temat z butami ogarnąć i z tą suknia.może panie które slubowaly lub będą slubowaly w podobnym terminie niech doradzą.

Kwiecień jest dobrym momentem na to, by zacząć rozglądać się za suknią ślubną, tą jedyną, wymarzoną. Może spróbujesz tu: http://www.visualchris.pl/. Doskonały salon z przemiłą, serdeczną obsługą i powalającymi wzorami sukien. Sama u nich kupowałam swoją!

Gość gość
dziękuję bardzo za odpowiedz fajnie ze ktoś doradzi bo każdy mówi co innego w kwietniu się umowie na maj i na pewno już coś wybiorę ciekawego. interesuje mnie wypożyczenie chciałabym z zabudowana góra princess.

Gość gość
a czy myślicie że za wypożyczeniem sukni też już trzeba się rozglądać czy jeszcze dac sobie czas? ślubuję w czerwcu i napewno wypożyczać będę.

Gość jakgwiazdynaniebie
Ja myślę że to zdecydowanie za wcześnie. A gość AnnaSH dziś po prostu autorekalmę robi. Ja mam ślub w lipcu tego roku, suknie zamówiałam na początku lutego , będę szyła. Po salonach na spacer wyruszyłam w połowie stycznia. więc myślę w przysłym roku w styczniu, spokojnie. Są panny młode co zamawiają suknie 3 a nawet miesiąc przed. Jeżeli chodzi o wypożyczenie to też myślę styczeń/luty to dobey termin, bo do wypożyczenia to przymiarki przed ślubem są dopiero jakieś 3-4tyg. przed dniem ślubu. Poza tym może przez rok czasu coś innego Ci sie spodobać, mogą być inne trendy. Co do butów to nie wiem nic na ten temat.

Gość gość
dziękuję kochana bardzo za odpowiedz bardzo dużo mi pomoglas i rozwialas wszystkie niejasności. jeszcze raz dziękuję teraz jestem spokójna i na drugi rok w styczniu lub lutym sobie na spokojnie wyrusze tum bardziej że mieszkam blisko Gniezna

Gość jakgwiazdynaniebie
Oczywiście nie ma za co:) My jak tylko ustaliliśmy datę zaklepaliśmy zespół sale i kościół, to od razu chciałam suknie wybierać, chociaż się przejść:) ale dobrze że z czasem jak emocje opadły trochę się uspokoiłam , i na spokojnie przeczekałam:) No może śledziłam używane suknie czy coś mi się spodoba i jest blisko mnie , bo taki mialam wstepny plan, zeby kupic jak sie znajdzie. Ale wyszło że szyję. Więc na spokojnie, jeszcze masz czas:)

Gość gość
to mnie uspokoilas bo ja tak samo jak ustalilismy datę to chyba z tych emocji już bym wszystko chciała mieć żeby niczego mi nie zabrakło i żeby gdzież mi nie powiedziano że za późno wiadomo ślub ma się raz więc człowiek nie ma tak za bardzo pojęcia co i jak ale fajnie ze mi podpowiedzialas Co i jak ze mam dużo czasu i na spokojnie na początku następnego roku dopiero mogę się rozglądać, jedyne co kupiliśmy to obrączki bo tak bardzo nam się spodoby. moja taka wysadzana cyrkoniami z białym złotem.to nie zginie a już będzie tym bardziej że teście nam dali złota.ogólnie to już trochę ochlonelam ale pierwszy miesiąc to tylko całe dnie myślałam o ślubie a teraz już na spokojnie najważniejsze mamy zakładane teraz czekać na nowy rok.a mi powiedz jak to jest z kosmetyczka i fryzjerem ile tak mniej więcej trzeba si ie coś zaklepac?

Gość jakgwiazdynaniebie
Znam to z autopsji, na poczatku sa ogromne emocje, pozniej jest juz spokojniej. Troche mniej sie mysli o slubie, ale mysli co raz wracaja:) My obraczki mamy od stycznia. Ja nie mam jeszcze kosmetyczki ani fryzjerki zaklepanej:) Ale chyba juz powoli czas i pora cos rezerwowac, moze po swietach sie tym zajme. :)

Gość gość
my też mamy już obrączki :-) to nie zginie a już sobie leżą w pudeleczku.