Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak drukarka zaczyna drukować na różowo, to który kolor w zasobniku się kończy?

Polecane posty

Gość gość

?

Gość gość
Czarny!!!

Gość gość
czarny

Gość gość
no chyba nie:)

Gość gość
Jaki czarny? Autorko nie słuchaj tych głupot. Gdy drukarka zaczyna drukować na różowo, to kończy się kolor biały.

Gość gość
Haha biały?! Nie możesz sama sprawdzić? Ja wiem ze czarny. Jesli chcesz wydrukować na czarno a tu duupa to chyba oczywiste.

Gość gość
do drukowania obrazków drukarka nie korzysta z czarnego tuszu, tylko z 3 kolorowych, więc czarny, kochani, odpada na wstępie z podejrzeń

Gość gość
Idąc dalej logiką kolorów to różowemu najbliżej do czerwonego. Lepiej???

Gość gość
w drukarce nie ma czerwonych tuszów, są cyjanowy, purpurowy i żółty. jeśli w drukarce brakowałoby purpurowego, to idąc logiką kolorów, nie powinien on pojawiać się na wydruku

Gość gość
gość dziś Jaki czarny? Autorko nie słuchaj tych głupot. Gdy drukarka zaczyna drukować na różowo, to kończy się kolor biały. X Dokładnie. Kiedyś z tym samym problemem zwróciłam się do serwisanta drukarek w naszej firmie i powiedział, że kończy się właśnie kolor biały. Zdziwiona poprosiłam go, aby poczekał przy telefonie i pobiegłam do drukarki sprawdzić poziom tuszu w zasobniku koloru białego. Ku mojemu zdziwieniu nie mogłam znaleźć wogole zasobnika z kolorem białym, na co serwisant odparł, że kolor biały zapewne już został całkowicie zużyty. Polecił wypisać zapotrzebowanie na zasobnik koloru białego, co oczywiście uczyniłam i rozbawiłam tym swoich kolegów, ale to zapewne dlatego, że jestem inteligentną blondynką z pełnym biustem. Wspominam rzeczoną drukarkę z rozczuleniem. Ileż to razy się o nią opierałam z wypiętym tyłeczkiem kiedy koledzy kolejno strzelali we mnie swoim ciepłym nektarem. Podsumowując, na pewno jest problem z kolorem białym, powtarzam - biaaałłłyyymmm.

Gość gość
Logiką dalej...to w takim razie brakuje tego który sie nie pojawia. Az sama sie zaciekawilam.

Gość gość
Logiką dalej...to w takim razie brakuje tego który sie nie pojawia. Az sama sie zaciekawilam. x cieszę się, że mogłam ci pomóc w zrozumieniu korelacji pomiędzy brakiem koloru w drukarce i brakiem koloru na wydruku

Gość gość
biały

Gość gość
Skończy sie cyjan i yellow zostaje magenta , proste

Gość gość
magentę to masz na ekranie. w drukarce jest purpura. a purpura to czerwony, nie różowy.

Dokładnie jak pisze gość dziś - skończył się cyan i yellow, została magenta. Cyan, magenta i yellow zwykle są w jednym pojemniku, a black w drugim.