Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem nic nie warta

Polecane posty

Gość gość

Czuje sie okropnie, jakbym przegrala zycie. Jestem bez pracy, nikt nie chce mnie zatrudnic, nie mam ukladow, bez pracy czuje sie nic nie warta. Gorsza od innych, chcialabym sie zawodowo rozwijac. Co z tego ze po studiach - brak pracy mnie niszczy. Na dodatek lata leca. Wydaje mi sie ze wszyscy pracuja tylko nie ja. Niektorym latwo przychodzi zmiana z jednej do drugiej. Urodzilam sie chyba na zlosc swiatu. Bylam na kilku rozmowach i niestety, kilka cv wyslanych, kilka rozmow odwolanych z powodow pracodawcy podany inny termin, a na stanowisku juz jest zatrudniony pracownik. Rozmowa bez perpektyw. Praca to wyznacznik mojego samopoczucia, bez niej czuje sie gorsza, jakby gorszy obraz czlowieka.

Gość gość
a ladna jestes?

Gość gość
okreslam sie jako przecietna, mam niskie poczucie wartosci

Gość gość
mozesz podac gg?

Zle myslisz, ze jestes nic nie warta. Wiem co to znaczy nie miec pracy, bo sama przez dluzszy czas szukalam alw nie mozna sie poddawac. Trzeba myslec pozytywnie popatrzec na innych stronach jak pisac cv i jak sie przygotowac do rozmowy z pracodawca. NIe zalamuj sie

Gość gość
Cv przerabialam juz pare razy tak, aby spelniac jakies wymogi. Tzn. nigdy nie klamalam ze posiadam takie czy takie uprawnienia. Szukam od dwoch lat pracy. Najbardziej doluja mnie sytuacje, gdy ide np. na poczte patrze kolezanka pracuje, ide do banku sytuacja podobna. Pomijam fakt, ze ogloszen w sprawie owych etatow nie widzialam. Chce normalnie pracowac, byc komus potrzebna, realizowac sie. A tak stoje w miejscu, lata leca, wstyd mi z domu wychodzic. Poczucie wartosci zerowe. Eh jakby tak moc pracowac. Po co komus moje gg? W sumie to nie posiadam. Chcialam wyzalic sie bo kazdy kiwa glowa, a nikt nie ma nic do zaoferowania. Moze wlasny biznes, ale bez srodkow fin nawet nie rozkrece. Dwa razy staralam sie o dofinansowanie, biznesplan ok a potem jednak nie.