Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy Agnieszka Chylińska jest alkoholiczką?

Polecane posty

Gość gość

Oczywiście od razu mówię, nie pytam dlatego, ze ją potępiam, wręcz odwrotnie, podziwiam ją za wszystko, za to co osiągnęła, za zmiany jakich w życiu dokonała, wyborów itd. Ale wszyscy wiemy, jaki kiedyś prowadziła tryb życia, teraz ciągle powtarza, że te czasy już minęły, że tego nie ma i stąd moje pytanie czy ona po prostu nie pije wcale? czy jak to jest? Zna ją ktoś osobiście? Uwielbiam tę kobietę, myślę, ze żadną alkoholiczką nie jest, po prostu imprezowała ile się dało, a potem stateczność, macierzyństwo, stabilizacja i takie tam ;)

A w najbliższą, sorry pierwszą po świętach niedzielę będzie ten temat w RMF :D

Gość gość
tzn. jaki?

Gość gość
ktoś może cokolwiek powiedzieć?

Powiem jedno - Nie miałem przyjemnośc***ić z tą panią, A szkoda bo lampka dobrego alkoholu w dobrym towarzystwie nikomu nie zaszkodziła ;)

Gość gość
epizod to miał chyba kazdy nie tylko artyści, ale mi chodzi o te jej nawrócenie, często mowi, ze ię zmieniła, ze zrozumiala co wazne, ale moje pytanie jak to wygląda, zrezygnowała całkowicie?

Gość gość
Nie, nie każdy miał, a ona raczej nie ukryłaby picia mając dzieci i flesze pod oknem

Gość Ewelina321
Mogę Was zapewnić, że Agnieszka nie jest alkoholiczką. :) Wypicie szklanki piwa lub lampki wina z przyjaciółką nie można nazwać alkoholizmem. Macie jeszcze jakieś pytania? Piszcie.