Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Morena29

Ciekawe zjawisko

Polecane posty

Cześć wszystkim :) Jakiś czas temu doświadczyłam czegoś bardzo dziwnego, co trudno jest zrozumieć i chciałam spytać, czy któraś/któryś z was spotkało się z czymś takim. Otóż mam na myśli bardzo dziwne odczucie związane z pewną osobą... Prawie rok temu poznałam pewnego chłopaka na imprezie, ale zanim do mnie podszedł coś tak chwyciło mnie za serducho i taki głos w głowie kazał mi się odwrócić w lewo i gdy tam spojrzałam on do mnie właśnie podchodził... I tak było za każdym razem gdy się widywaliśmy, zawsze czułam, że jest, gdzieś blisko, i że to na pewno on, zanim go zobaczyłam i faktycznie zawsze był. Spotkało coś takiego kogoś z was? :) Jestem ciekawa, co to jest... czy przeznaczenie? Czy to ten jedyny?

myślę że to nie miłość tylko zauroczenie oczywiście zauroczenie może się przerodzić w wielką miłość ale przeważnie to trwa :)

Może i masz rację, z tym, że zauroczona byłam parę razy i nigdy coś takiego nie miało miejsca :)

Gość gość
JA też tak mam i dotyczy to jednego faceta zawsze z dużym wyprzedzeniem przeczuwam kiedy go zobaczę i to się sprawdza w 100% choć nie znam jego imienia i nigdy nie rozmawialiśmy ale raz dotknął mojej ręki ( tak jak mówiłam mu myślami).To był taki mój eksperyment

Gość gość
tak .... wiele razy .... czasem wiem z ok 20 minutowym wyprzedzeniem kogo zobaczę

Gość gość
moze to twoja bratnia dusza

Gość gość
ja zawsze wyczuwam, kiedy mój facet zadzwoni, idę już po telefon, bo wiem, że zadzwoni :) nigdy tak nie miałam, tylko z nim