Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

za chwile wiatr rozbije moje okna... jaka wichura!!

Polecane posty

Gość gość
a ja też z dolnego śląska, blisko Wrocławia i daje nieźle. Byłam z psem to mi go zwiewało :D Mega wiatr bez żadnych opadów. Za to w ciągu dnia śnieg deszcz i grad :P

Gość gość
Ja ze Szkocji pisze. Edynburg. U mnie od rana tak: słonecznie ale zimno, temp odczuwalna ok -1. wiatr jakoś 20 km/h wiec jeszcze spokojny. potem wszystko po kolei bylo: deszcz, deszcz ze sniegiem, wiatr jakos 50 km w porywach nawet do 60-70 km/h, grad, snieg, deszcz, slonce... teraz pada ale malo i wieje ale slabnie. w nocy ma sypac snieg rano ma byc ulewa a jeszcze 2 tygodnie temu byly takie 2 dni, ze chodizlam po dworze w samej bluzce !!!

Gość gość
Ja z kepna tu tez straszna wichura? Gdzie sa burze wie ktos? I jak w jarocinie napisze mi ktos?

Gość gość
Hallo jest ktos z jarocina????

Gość gość
przykro mi, ale Jarocin po pierwszym podmuchu wiatru zajął terytorium całej polski :classic_cool:

Gość gość
To nie zarty, nie jestem teraz w jarocinie ale moj syn tam jest, sam w starym domu, telefon jego milczy. Boje sie ze cos mu sie stalo

Gość gość
Koło Środy Wlkp zmiotło stodołę i budynki gospodarcze po 16.00.Małe tornado o śr.pół kilometra na oko.Jest już nagranie.

Gość gość
Kurcze tak sie boje o to moje dziecko, mowilam ze ma nie spac tam ale on wielce dorosly a ma dopiero 18 lat. Dzieki za wiadomosc zaraz obejrze filmik

Gość gość
Toz to szok

Gość gość
okolice Poznania- jak zawiewa to aż strach, wyczuwam noc z głowy. Masakra. Na dwór nie idę bo aż sie boję tego co tam zobaczę ;/

Gość gość
Masz moze kogos z jarocina zeby chociaz przex esa zapytac jak tam

Gość gość
w Jarocinie to festiwal robią

Gość gość
No robia, robia ale dzis wiatr go robi a ja drze o syna

Gość gość
Pewnie nabzryngolony spi

Gość gość
Okolice Poznania.Nic tutaj nie wiadomo o jakichś następnych zniszczeniach ale może prądu nie mieć,więc na zapas się nie martw.Ale wieje strasznie…

Gość gość
Nie jest nabzdryngolony bo przed 23 probowal sie do mnie dodzwonic a o 23.08 juz telefon milczal. Ok smiejcie sie, tylko to potraficie tu robic

Gość gość
Pisz w końcu o co ci chodzi bo krążysz ...

Gość gość
Bielany Wr. silne podmuchy wiatru! Mam dosyć! Do Mamy-wiem że łatwo pisać ale pewnie synowi tel się rozładował. Jutro Bd zdziwiony że się o niego martwiłaś. Też mam takiego dorosłego :)

Gość gość
okolice Poznania. Nie wiem czy ogłuchłam ale wiatr słyszę co raz mniej. Prąd mi nie potrzebny, wszystko ładuje ;) gorzej że będzie zimno, ale lepsze to niż brak dachu

Gość gość
Do 0:40 Nie bedzie zdziwiony ze sie martwilam. Wiedzial o tym bo prosilam zeby pojechal spac do znajomych ktorzy mieszkaja 10km dalej ale sie uparl. Dziwne ze probowal nawiazac kontakt a za chwile juz milczal. Mam tylko nadzieje ze spokojnie spi, chociaz watpie bo nikt nie zasypia e ciagu 5 minut. Nocke mam z glowy, bede czuwac kiedy sie odezwie

Gość gość
Gość 00:41.Ogłuchłaś albo jestes w oku.

Gość gość
małe to oko, jednak wieje dalej, ale już od południa a nie od pólnocnego zachodu. lub to sobie wymyśliłam przez ten strach. Będzie co będzie, życzę każdemu spokojnej nocy, tym bardziej rodzicowi który czeka na znak od dziecka ;)

Gość gość
Tobie rowniez spokojnej nocy i wszystkim. Maz juz chrapie a mi lzy same leca z tej niepewnosci. tak sie boje co z nim :((

Gość gość
Wrocław wita. Jak byłam na dworze około 20 wczoraj, to myślałam, że mi łeb urwie razem z kapturem. Wietrzysko spychało mnie z chodnika pod jadące samochody jak stałam na światłach. A na klatce mało nie urwało wejścia na dach. Ciężkie jak cholera, że tylko facet je może podnieść a skakało z każdym podmuchem wiatru jak liść :O

Gość gość
A teraz jak u was?

Gość gość
Do rodzica - daj jutro znać co i jak. Chodź na pewno wszystko będzie ok i młody jest cały i zdrowy ;)

Gość gość
Szczecin - cisza, uspokoiło się.

Gość gość
Dziekuje ze rowniez myslicie. Dam na pewno znac zaczekam do rana jak nie odezwie sie znajomi podjada zobaczyc co i jak. u nas madakryczne podmuchy az strach. Buuu

Gość gość
W Stuttgarcie juz cisza po calym dniu napierd*** malo chaty mi nie wywialo :P

Gość gość
Jakby cichła chwilami wichura ale jeszcze się zrywa bo pokrywa nadal skacze jak wściekła, a raczej jak by była lekka i nic nie ważyła, więc podmuchy są dość mocne. Nie chciała bym być teraz na dworze.