Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie rozumiem urwa dlaczego tyje

Polecane posty

Gość gość
A sałatkę pewnie zalewasz tłustym sosen z mnostwem cukru? I się dziwisz?

Gość gość
A nie zalewam tlustym sosem ani nie slodze , czytaj wczesniejsze posty

Gość gość
a za jakiś czas urośnie ci brzuch i pokrzywią się paluchy. Będą się dziać z ludźmi najróżniejsze cuda, bo mamy w Polsce nowe choroby egzotyczne. Podziękujcie lekarzom, a w szczególności weterynarzom, bo to oni ukrywali prawdę przed właścicielami chorych psów licząc na złoty interes i szybkie wzbogacenie się kosztem chorych zwierząt. Przecież dla weterynarzy dobry pacjent to wiecznie chory zwierzak z najróżniejszymi dolegliwościami, których nie sposób wyleczyć.

Gość gość
PP pierwsze za duże przerwy między posiłkami, metabolizm zwalnia więc nawet jakbyś po...długiej przerwie sałatę jadła to organizm od razu sygnał MAGAZYNOWANIA bo był przeglodzony tak to działa A po drugie nie łącz tłuszczy z węglowodanami, I jedz tyle abyś była syta, taki posiłek co 3 godz powinien wystarczyć do następnego aby nie podjadac I po trzecie codziennie naczco sok z cytryny wyciśnięty poprawi przemianę materii na cały dzień I oczywiście jest zdrowy

Gość gość
Sok z cytryny dobry pomysl , niech sie tylko pogoda poprawi to wskakuje na rower Dzisiaj rano waga 53,7 jest swiatelko w tunelu ze zaloze moje super szorty z poprzedniego lata :) Nie dam rady w pracy jesc kilku posilkow ale postaram sie miec jakies marchewki czy orzechu w kieszeni , czy to bedzie ok?

Gość gość
Bardzo bym chciala chodzic na silownie ale po pierwsze nikt nie chce ze mna , zadna kolezanka , a po drugie moglabym chodzic tylko w weekendy w tygodniu nie mam czasu , pracuje zajmuje sie domem dwojka dzieci Wiem ze sa calodobowe silownie ale moze jestem leniwa ale o 22 nie chcialoby mi sie jechac na silownie

Gość gość
po swietach 56 kg hujowo a staralam sie duzo nie jesc , w ogole jestem osoba duo nie jedzaca wiec tym bardiej jest mi przykro ze tluszczem obrastam , mam poczucie niesprawiedliwosci wczoraj poszlamna fitnes , przed fitnesem wazylam 55 kg po fitnesie 55,6 , super jak mam tyc pol kilo po kazdym cwiczeniu to p*****le taki interes

Gość gość
Ile masz wzrostu? Jak poszłas na fitness, i wypilas w trakcie litr wody, i natychmiast sie zwazylas po cwiczeniach, to jasne, ze "przytylas" o tę wodę. Wysikasz i "schudniesz". Nie rozumiem - twojej paniki, przeklenstw, i larum, tu na kafe! Na poczatku tematu myslalam, ze wazysz ze 100 kg, i waga ani drgnie... Po co robisz problem, i angazujesz wszystkich tutaj, by cię wspierali? W czym?

Gość gość
nie prosze o wsparcie tylko o wytlumaczenie dlaczego malo jedzac i ruszajac sie utylam te kg rozlozyly mi sie zle bo w takie poczki na plecach przez co mam problem z moimi normalnymi ciuchami i bielizna to tylko 5 kg to dlaczego nie moge zrzucic , powinno zleciec w tydzien - dwa i dlaczego ta waga tak skacze dziwacznie gora dol caly czas