Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tabuszek

Dziwny sen pomocy

Polecane posty

Gość Tabuszek

Dzisiaj rano przydarzyło mi się to kolejny raz. Obudziłam się rano, kilka minut kontaktowałam, robiłam coś, próbowałam wstać żeby zacząć się szykować do szkoły ale nie wypaliło, potrzeba snu wygrała. Zamknęłam oczy i zaczęło mi się śnić to, że wstaję, że ubieram się i szykuję. Wszystko było tak bardzo realistyczne. Obudziłam się, rozejrzałam się po pokoju i zamknęłam znów oczy. Śniłam się sobie ja i ja mająca 5 lat. Szłyśmy razem w mżawce miastem i jadłyśmy batonika. Mała ja opowiadała o tym że wyobraża sobie że jedzie samochodem przez las a ja pomyślałam wtedy o tym że powinnam też dać się ponieść wyobraźni i zaczęłam mówić o tym że deszcz to bryza i jestem nad oceanem. Po chwili skręciłyśmy w ciemna ulicę, mała ja chciała bardzo wrócić bo się bała, wycofałyśmy na oświetlony chodnik i po chwili z ciemnej drogi wyszedł przerażający "manekinowy" czarnoskóry człowiek. Uciekłam razem z małą mną z krzykiem. Znowu się obudziłam i spojrzałam na moją współlokatorkę stojącą przy lustrze. Zamknęłam oczy i znów zasnęłam. Śniło mi się to że zaczęłam opowiadać Joli mój sen o mnie i małej mnie. Było to bardzo realistyczne. Każdy szczegół pokoju, mimika Joli. Wyglądało to tak jakbym nie zasnęła i zaczęła po prostu z nią rozmawiać nie śpiąc. Po rozmowie w śnie z Jolą obudziłam się i zapytałam Joli czy opowiadałam jej przed chwilą jakiś sen, ona spojrzała się dziwnie na mnie i powiedziała że nie. O co może chodzić? Już nie raz zdarzyło mi się ze moje sny kontynuowały moment przed zaśnięciem...

Gość Tabuszek
Up :c