Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Should I stay or should I go? Co byscie zrobili?

Polecane posty

Gość gość

Poznałam miesiąc temu pewnego faceta. Tak się stało ,ze już ze sobą się przespaliśmy, ale nie chce tu sluchac jakiejs krytyki-poprostu tak wyszło. On mi zaproponował żebym z nim pojechała dzisiaj wieczorem w delegacje z nim na drugi koniec Polski. Wczoraj się zgodziłam, ale teraz tak się zastanawiam czy nie zrobię z siebie desperatki jak pojadę.... Bo on tam pewnie nie będzie miał dla mnie za bardzo czasu. To jest ponad 500 km w jedną stronę. I on chce żebym jechała z nim dzisiaj zaraz po pracy, a pojutrze wieczorem już powrót. Z jednej strony chce z nim pojechać ,z drugiej nie chce pokazać na początku, że mi tak bardzo zalezy na nim bo już nie raz sie na tym sparzyłam w zwiazkach. Doradzcie mi co mam robic :(

Gość gość
a pewnie ze jedz,nic nie tracisz-zaprosil cie? to dlaczego masz nie pojechac powodzenia

Gość gość
bo w taka pogode tyle km? sama nie wiem...

Gość gość
Wyjazd bezsensowny...

Gość gość
No wlasnie bo to bedzie tak wyglądało że dzisiaj popołudniu po mojej pracy byśmy wyjechali zajechalibyśmy w nocy. Pewnie byłby seks itd, ale on rano by poszedł załatwiać swoje sprawy . Potem moze mialby dla mnie i troche czasu, ale pogoda jest jaka jest. A wieczorem juz byłby powrot kolejne 500 km. On musi jechac w interesach, ja mialabym jechac tylko zeby z nim pobyc. Nie wiem czy po tym jak pojade on nie pomysli, że mi strasznie na nim zalezy bo jade taki kawał drogi ,a na miejscu żadnych rozrywek nie bedzie... z drugiej strony bym chciala z nim pobyc dluzej,a ostatnio nie bylo okazji

Gość gość
wiec sidz sama w domu

Gość gość
You should stay.

Gość gość
bez sensu taki wyjazd...sama piszesz, ze pewni nie bedzie mial dla ciebie czasu. Powiedz, ze zostaniesz i zrobisz dobry obiad jak wroci...

Gość gość
albo zupke domowa?