Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bół dziąseł, ósemki

Polecane posty

Gość gość

Witam :) Jakiś czas temu miałam wyrywany ząb, a że akurat niedaleko rosła mi ósemka (bardzo prawidłowo), to zostawiłam ją jako naturalny mostek :D ósemka jest już wyrosnięta, ale zęby przesuwaja się od roku. Przyzwyczajona jestem, że to boli (pobolewają mnie dziąsła średnio raz w miesiącu, na miesiaczke), ale zazwyczaj pomagały tabletki. A ostatnie 3 dni to koszmar. Nic mi nie pomaga, a boli jak cholera. Ketonal, pylargina, ibum, ibuprom, gozdziki, płukanie wodą utleniona, wódka, szałwią - nic to nie daje! Najśmieszniejsze jest to, że nie boli mnie nic, kiedy stoję :D Kiedy siadam, leżę - zaczyna się eldorado takie, że idzie oszaleć. Uwierzcie lub nie, ale ostatnie dwie noce spędziłam czytając książki na stojąco :D Wariuje od braku snu. I od braku siadania. Teraz pisze do was na stojąco :P Nigdy nie miałam takich objawów. Znacie jakieś inne domowe sposoby na ból?

Gość gość
Dodam, że wizytę u dentysty mam umówiona na jutro i przed owoą wizytą chciałabym sie zdrzemnąć, toteż pytam was o radę, jak pozbyc się bólu chociaz na dwie godzinki :D

Gość gość
Teraz mam w uchu wacik, nasaczony spirytusem :P

Gość gość
A raczej nie wacik, tylko papier toaletowy. Spirytus w domu miałam, ale wacików juz nie :P