Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kiedyś kobiety były prorodzinne

Polecane posty

Gość gość

dziś to same hedonistki i karierowiczki goniąca za własną przyjemnością, seksem bez zobowiązań, wakacjami w ciepłych krajach żeby można było się pochwalić na facegłupku przed znajomymi, alkoholiczki (żeby zapić wieczorną samotność po całym dniu pracy w corpo), ćpunki, imprezowiczki itd.

Gość gość
no widzisz i tak zadna cie nie chce tylko prostytutki ci zostaly :P

Gość gość
No i nareszcie, trochę przyjemności im się należy za te lata poniżenia i usługiwania, nie sądzisz? Ja tam się cieszę, że tak jest i zal mi mojej mamy, która miała skopane życie rodzeniem dzieci i usługiwaniem staremu. Dzisiaj po latach sama przyznaje, że to był błąd i prosi bym nie popełniała jej błędu. Bo życie ma się tylko jedno, tylko!

Gość gość
hahaha czyli matka żałuje że cię urodziła?! :D

Gość gość
z***biście "życie ma się tylko jedno" :D kocham tych nauczycieli życia i internetowego samorozwoju :P a później te wszystkie stare panny które wybrały życie la vida locka, imprezowały podróżowały spędzają samotne życie w domach starców traktowane jak najgorzej lub w wynajętej kawalerce i nikt o nich nie pamięta nie mówiąc już o tym że popadają w alkoholizm w końcu najwięcej pijaczek jest wśród "pań" menager wyższego szczebla niezamężnych bezdzietnych itd ;)