Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znajmości poprzez internet ehhh ja to mam pecha

Polecane posty

Gość gość
gość dziś szybka jestes w ocenianiu ludz nie nieprawda. Bo ja nikogo nie oceniam, ja tylko wyciągam wnioski,że dana osoba DLA MNIE jest taka a nie inna , i mam prawo do tego. Mnie tez ludzie, a zwłaszcza mezczyźni, oceniają!!! I to jaaaak! Jenemu nie pasuje,że jestem za niska, drugiem,że za gruba, trzeci twierdzi,że wiecej ciałaka by mu sie przydało, kolejny kąsliwie buczy,że jestem cnotka niewydymka, dla kolejnego w moim wieku ze sflaczaałym brzuchem jestem za stara, itd. Niestety, zadano tu pytanie, interanuci sie wypowiadają, do tego służy forum. Przykro,że autorowi topicu niektóre wypowiedzi sie nie podobaja, a niektórych nie rozumie, ale to nie problem internautów, a autora topicu...

Gość gość
nie pisze sie ideała, tylko ideału, człowieku, który nie wiadomo czym jesteś. to tyle w kwestii języka polskiego. Jesli ktoś się wymądrza, kim to nie jest i czego to nie robi, powinien umieć zniesć UZASADNIONĄ uwagę nt. błędów.

Gość gość
prawdopodobnie autor ma pecha, bo po kilku widomosciach do dziewczyn wychodzi jego arogancja i egocentryzm, cóż dziwnego, że kobiety nie chca wiecej rozmów z kimś kto non stop podkresla , jaki to nie jest, a sam pisze z błędami ortograficznymi, osmieszając sie tym samym

Gość gość
To że ktoś robi błędy nie oznacza skreślenia go ,w życiu też popełniacie błędy i nikt was nie skreśla z bycia ,przyjacielem,kolegą,koleżanką,partnerem,partnerką.Każdy popełnia jakieś błędy :)

Gość gość
oczywiście,że kazdy popełnia błędy. To nie o to chodzi. Ale jeśli ktoś CIĄGLE powtarza TE SAME błędy, to cos jest bardzo nie tak, zwłaszcza, jeśli danej rzeczy uczył sie od dziecka???