Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malwina_01

Szkoła policealna

Polecane posty

Gość malwina_01

Witam, wiem, że nie będę podchodzić do matury, czy mógłby mi ktoś podpowiedzieć jaką szkołę policealną wybrać? Czytałam różne wątki i komentarze, żebym się przyłożyła, bo policealka sie nie opłaca, ale wg mnie to zawsze jakiś zawód.

Gość betka159
ja maturę zdałam kiepsko, zapisałam się do policealki na technika BHP i nie żałuję, zostało mi pół roku, a przynajmniej będzie zawód w kieszeni :) w mojej szkole (Omega) nic się na tym kierunku nie płaci, zajęcia co 2 tyg, więc łączę to z pracą.

Gość karobe123
Ja idę do szkoły policealnej Delta Edukacja w Bytomiu na kierunek technik usług kosmetycznych. Na to zawsze będzie zapotrzebowanie, a kierunek ten jest za DARMO! Polecam, zajęcia zaoczne, więc w tygodniu można sobie pracować i być niezależnym i samodzielnym już po ukończeniu szkoły średniej.

Gość jessi55
Ja też idę do Delty Edukacja ! :D Może się spotkamy, choć ja wybrałam inny kierunek- opiekuna medycznego. Intensywnie uczę się niemieckiego, okropny język, ale potem chcę wyjechać do Niemiec już na stałe i pracować jako opiekun. Praca całkiem spoko, kumpela wyjeżdżała co chwilę na wakacje z podopieczną, bo hajsu pełno, ale samotna i niepełnosprawna. Zwiedziła pół świata, poznała ciekawych ludzi, a praca ją w ogóle nie obciążała. Także tego.. liczę na to samo :).

Gość gość
Również polecam Delta Edukacja :) Akurat tam chodzę i jest super :)

Gość gość
Moja koleżanka zapisała się ostatnio do szkoły Delta Edukacja i również sobie chwali :) Bardzo się jej podoba i nawet jej chłopak będzie chodził z nią do tej szkoły :D

Gość gość
Popieram ta szkoła jest fajna :D