Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie wstydzicie sie tej oszkliwej blizny po cc

Polecane posty

Gość gość

ja bym sie wstydzila, cale szczescie rodzilam naturalnie bez naciecia i szybko sie wszysko zagoilo , a wy z ta blizna fuuuj ani na basen ani do sypialni

Gość gość
"oszkliwej blizny"? Takiej to faktycznie bym się wstydzila:-D

Gość gość
Chciałbym mieć kobietę z bliznami. Obojętnie jakimi.

Gość gość
chyba cie p/o/j/e/b/a/l/o ze ma sie ro/z/j/e/b/a/n/a/ pipkę po porodzie :>D są jak malinki , a te wasze blizny fujjj jak tatuaż na wiecznośc. W razie czego ja sobie zrobie plastyke pochwy a wy co? juz cale brzuszysko do przeszczepu

Gość gość
oszkliwa?

Gość gość
taa jasne zakladasz taki temat bo masz rozepchana c**e wielkosci krateru i chcesz sie wyladowac na tych ktore mialy cesarskie ciecie

Gość gość
szkoda ze nie mam pod reka aparatu bo bym ci zrobila zdjecie mojej brzoskwinki soczystej :P

Gość gość
nie dzieki jak bede chciala ogladac wielkie dziury pojade o wielkiego kanionu

Gość gość
nie stać cię poki co , co najwyzej na ogladanie mojej cudownej piczki, i ciala bez blizn :)

Gość gość
mialam cc z wlasnego wyboru. Nie chcialam ani bolu, ani rozjechanej cipki, niestety gimbusie

Gość gość
nie kapuj***aby jak mozecie dyskutowac z takim prymitywem jak autorka

Gość gość
bliznę tylko wtedy widać, jak się jest całkiem nago, więc nie, nie wstydzę się, jest tak nisko, że nawet najpłytsze majtki ją zakrywają :D

Gość gość
co sie dziwicie jest sfrustrowana ze nie zrobila se cesarskieg ciecia a teraz jest rozjechana jak wielkie wiadro i wyladowuje zlosc tutaj

Gość gość
będę rodzić drugi raz i mam nadzieję na ponowną cesarkę - przynajmniej będę mogła siadać od razu po porodzie a bliznę zobaczy tylko mój mąż - jemu ona nie przeszkadza

Gość gość
możesz mi wytłumaczyć, co to znaczy: "oszkliwa"?

Gość gość
poszukaj sobie w guuuglll zeby dać się kroić na wlasne zyczenie powinni was pozamykac, bo jestescie niezrownowazone :P

Gość gość
Tutaj na forum kultura osobista to niezwyklosc. Widac po takich tematach jaka grupa spoleczna glownie tutaj przesiaduje. Wulgarne prostaczki klocace sie o blizny i krocza. Wstyd!

Gość gość
a co cię to obchodzi :-p wścibska soooko :-D

Gość gość
Sama jesteś fuuuuuuuuuuuuuuj a w głowie masz pustkę i wiatr hula.

Gość gość
poszukałam w google - mów do mnie normalnie, a nie swoją powaloną gwarą, hanysko

Gość gość
gość dziś chyba cie p/o/j/e/b/a/l/o ze ma sie ro/z/j/e/b/a/n/a/ pipkę po porodzie :>D są jak malinki , a te wasze blizny fujjj jak tatuaż na wiecznośc. W razie czego ja sobie zrobie plastyke pochwy a wy co? juz cale brzuszysko do przeszczepu xxxxxxxxxxxxxxxxx A jak myślisz,jaką plastykę robi się łatwiej ?Pochwy czy brzucha?:D:D zdaje się,ze właśnie cała pochwa jest do wymiany a brzuch tylko w miejscu nacięcia,ułomie

Gość gość
Poza tym wydaje mi się że watek założyła dziewczynka ok. 13 lat nudząca się strasznie jak rodziców nie ma, bo to aż nie możliwe by taki poziom reprezentowała jakaś matka.

Gość gość
wątek założyła reprezentantka patologii z Rudy Śląskiej :D

Gość gość
przeciez tej blizny w ogole nie widac :D jest cieniutka i jest bardzo nisko :D cc górą!!!!

Gość gość
Nie bylo Cię stac na CC,a próbujesz tu wmówić, że na plastyke pochwy wysuplasz?:-D

Gość gość
WOLE MIEC POSZYTY BRZYCH NIZ DUPSKO nie mialam skurczy nie meczylam sie tyle godzin i chyba tego zazdroszcza po sn nie balam sie ze mnie porozrywa czy dziecko bedzie niedotlenione wole juz zeby mi cieli brzuch niz wkladali w pochwe kleszcze czy proznociag nara wiadra

Gość gość
ale z was pasztety z tymi brzucholami :P

Gość gość
śmieszna jesteś autorko, blizna jest mam nisko praktycznie jak zaczyna się owłosienie łonowe widoczna u mnie była do 1,5 roku, smarowałam maścią żeby była niewidoczna i taka też jest, praktycznie jej nie widać, co innego blizna od pępka w dół, ale i taką można smarować maścią i też będzie prawie niewdidoczna

Gość gość
blizny nie widać jełopie

Gość rzeźniczka
Dziewczyny bo to jest tak że te które miały poród naturalny ponieważ albo zdały się na los albo nie umiały załatwić cc albo nie miały kasy zazdroszcza tym które miały cc Blizna po cc to cieniutka kreseczka i widać ją tylko ja się jest bez majtek , nawet bardzo skąpe majtki to zasłaniają A PORÓD NATURALNY TO RZEŹNIA potworny ból - skurcze kilkanaście godzin wycia z bólu Wywoływanie porodu masaże szyjki i inne bolesne atrakcje Parcie : straszny wysiłek i ból Naciecie lub pękniecie krocza Szycie krocza dodatkowy ból Nie można kilka tygodni usiąść i ma wiele POWIKLAN : Pękniecie naczynek na twarzy z wysiłku przy parciu Komplikacje krwotoki , rozejście się szwów, ropień krocza Krwiaki pochwy utrudniające współżycie Komplikacje dla dziecka : niedotlenienie , kalectwo , porażenie mózgowe , gorszy rozwój dziecka, ADHD na skutek ciężkiego porodu Problemy z załatwiam się i oddawaniem moczu Problemy ze współżyciem : luźna pochwa lub źle zszyte krocze , uszkodzenie nerwów krocza, bolesne współzycie przez długi czas Nieotrzymanie moczu Wypadanie pochwy Pękniecie macicy – niepłodność Pękniecie kiszki stolcowej – dożywotnie nieotrzymanie kału hemoroidy Kompletne obdarcie z intymności Rozejście się miednicy i konieczność rehabilitacji a nawet operacji Czyszczenie macicy po porodzie na żywca