Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Matki,ktore maja mleko w cyckach nie mają już wcale szarych komórek

Polecane posty

Gość gość

nie mniej jednak inspirujecie mnie do zakładania tematów o was :P

Gość gość
kolejny prymityw

Gość gość
Nie wiem skad ta wulgarnosc, ja wykarmilam dwoch synow, bez przesady karmienie skonczylam przed 1 urodzinkami, w tym czasie skonczylam studia zaocznie teraz mam fajna prace i studiuje podyplomowo

Gość gość
"niemniej" kretynko! do książek, bo ty jak widać wcale mózgu nie masz :o

Gość gość
Zgadzam sie z autorka. Kazda od kp ma cos z glowa, jak ktos nie karmi tak jak one to zaraz wulgaryzmy i lawina obelg. I to sa matki, heh, cebulary bez kultury.

Gość gość
ja pieryyyd/o/l/e a co mnie interesują twoje studia ? jestescie krowy , brudne smierdzace, srajace krowy !

Gość gość
Twoje wypowiedzi rodem z rynsztoka mowia same za siebie :)

Gość gość
A mnie niezmiernie bawi fakt, że ciągle powstają tematy, w których obraża się Mamy Karmiące. Np dziś, był już temat gdzie jakaś ignorantka pytała o dowody (tak DOWODY) wyższości KP nad MM. Tak jakby było mało badań na ten temat :D Dowodzi to tylko tego, że mamy karmiące MM mają jakieś kompleksy i ciągle im ten temat siedzi w głowie :D

Gość gość
ja karmie mm i dokarmiam piersia, bo mam malo pokarmu. Ech i nie mam kompleksow. Kafeterianki a raczej ich część siedzi na macierzynskim, jesli w ogole mozna to nazwac macierzynskim a nie bezrobociem i wymysla, ale raczej sa to proste babki bez ambicji i taktu

Gość gość
Matki mm maja miec kompleksy? Wolne zarty. To nie one maja sutki wielkosci meskiej piesci i zwisy, na ktore nawet plastyk juz nic nie poradzi. Kp jest dla patologii i biedoty rodzacej jedno za drugim w panstwowym szpitalu.

Gość gość
Matki,ktore maja mleko w cyckach nie mają już wcale szarych komórek x Dokładnie jak twoja matka :)

Gość gość
gość dziś Matki mm maja miec kompleksy? Wolne zarty. To nie one maja sutki wielkosci meskiej piesci i zwisy, na ktore nawet plastyk juz nic nie poradzi. Kp jest dla patologii i biedoty rodzacej jedno za drugim w panstwowym szpitalu. x Ach patologii:) Tak się składa, że jesteś ssakiem, po prostu zwierzęciem, tylko o ciut większym mózgu. Wyciągnij wnioski.