Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szybka pomoc w nazwie sklepu

Polecane posty

Gość gość

Witam, ruszam ze sprzedażą internetową, i od kilku dni wałkuję nazwę sklepu. Chciałam żeby była dość niepowtarzalna, dlatego składa się z inicjałów. nie napisze jej dokładnie (strach przed konkurencją;p ) tutaj chodzi mi o końcówkę. Czy na końcu mogę dodać 'store' albo 'shop'? co lepiej? rozważam jeszcze 'butik' albo 'style'... ale to oklepane? nie wiem.. podobne przykłady: BOHO store AVOCADO style MODOO butik BAMBOO shop jest to w ogóle poprawnie w miare? zeby potem śmiechu nie było :(

Gość a ty ile wydasz na świeta
polski "dobrobyt" Na święta co czwarty ankietowany planuje na ten cel budżet od 101 do 200 zł, a 15,3 proc. nie większy niż 100 zł.-czyli prawie połowa chce wydać na święta nie więcej jak 40 Euro

Gość gość
nikt? :( :( :(

Gość gość
Ja nawet nie zwracam uwagi na to co tam na końcu jest opisane.Nazwa ma być krótka, łatwa i zapadająca w pamięć. A co tam dalej jest dopisane, to nawet nie czytam. ;)

Gość gość
okej a wie ktos jaka jest różnica miedzy SHORE a SHOP? w sensie i to i to znaczy 'sklep' wiec chyba obojętnie które wybiorę? jakos wizualnie podoba mi się bardziej 'shore'.. też w sumie nie zwracałam na to uwagi szczególnie, aż do teraz kurde ;\

Gość gość
shore kojarzy mi się z kvrestwem wrasaw shore :O