Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego jest tyle nieszczęśliwych ludzi?

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego jest tyle nieszczęśliwych, smutnych,niespełnionych ludzi?Dlaczego ty jesteś nieszczęśliwy,nieszczęśliwa? Co dla was jest szczęściem, nieszczęściem?

Gość gość
ja jestem szczęśliwa - mam kochającego mężczyznę, córkę, ładne mieszkanie, pracę, pieniądze i do tego spodziewam się kolejnego dziecka :)

Gość gość
a ja jestem średnio szczesliwa, ale ciesze sie ze mam zdrową rodzinę i co jeść, ale faktycznie jest dużo ludzi nieszczęśliwych i im często odwala jak posłuchają o szczęściu innych, ja już nie znam ludzi ktorzy cieszą się szczęściem innnych, zaraz się zaczyna jakieś dogadywanie, zazdrość, wygryzanie np. w pracy, jak to się mówi szczęście przybiera różne formy i nie każdy swoje szczęście zauważa

Gość gość
Bo wszyscy lizecie tylko d**e bogatym lub przystojnym. Reszta jest traktowana jak gowno albo ignorowana. Czara goryczy w koncu sie przelewa.

Gość Emilcodzienny
Światem rządzi pieniądz i dobra materialne. Jak nie masz tego , czy owego, to już jesteś człowiekiem niższej kategorii. Dla mnie nieszczęściem jest to,że jak ja jestem szczęliwy i inni to widzą , to ludzie potrafią tak dogryżć ,że zamiast uśmiechu pojawia się smutek. Ludzie gonią za pieniądzem, obnażają się na fejsbukach i innych badziewiach tylko po to , aby przez chwilę być celebrity

Gość Tosssska
Witam, mam ogromny problem od niedawna, a mianowicie wpadłam w dół i nie potrafię sie z niego wydostac. Potrzebue poznac kogos takiego jak ja

Gość gość
Ja nie jestem całkiem szczesliwa przez: problemy sercowe, kompleksy, toksycznych ludzi w moim zyciu, czasem przez swoja biernosc

Gość gość
Ja nie jestem nieszczęśliwa. Doceniam to co mam i rodzinę.

Gość gość
bo nosza zegrki a szczesliwi czasu nieliczą;-)

Gość
G****o prawda pieniądze tak naprawdę nie dają szczęście. Kiedy czegoś brakuje to żadne rzeczy, wycieczki kupione za tą kasę nie sprawią że będziesz szczęśliwa/szczęśliwy. Wiem po sobie.

Gość gość
Tobie kotek role sie pomylily,kot ma siedziedz przy dzurze i na mysz czekac i nemialczec;-)