Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakie znacie kaszki bezmleczne dla niemowląt?

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem, jakie to są- te,ktore miesza się z wodą zamiast z mlekiem? Bo te mieszane z wodą mają w składzie mleko, więc juź zgłupiałam. pediatra kaźe podawać bezmleczne. Córka ma 4,5 miesiąca. Kupiłam bobovite expert ha o smaku waniliowym. Miesza sie z woda, ale ma w składzie mleko...

Gość gość
sinlac

Gość gość
Dzieki. Ale odpowiedzcie mi- czy bezmleczne to te ktore miesza sie z woda, czy te calkiem bez mleka w skladzie?

Gość gość
Bezmleczne, bez mleka w składzie mieszasz ze swoim mlekiem modyfikowanym. 5 zbórz z nestle, 7 zbórz z nestle, kaszka ryżowa malinowa, brzoskiniowa, bananowa z bobovity, kaszka jaglana, orkiszowa holle, ryżowa owoce leśne z nestle, sinlac- ta na wode ale jest dla alergików.

Gość gość
ja znam kaszki Holle albo Humany Milkfrei moje dziecko je uwielbia.To są niemieckie kaszki:)

Gość gość
Bezmleczne to takie, które nie mają w składzie mleka modyfikowanego. Ja kupuję HOLLE albo ORGANIX. To są kaszki ekologiczne (niemieckie i brytyjskie). W składzie mają tylko zboża. Np kaszka jaglana ma 100% prosa, ryżowa ma 100% ryżu itd itd. Potem są mieszane i musli np kilka zbóż i suszone owoce ale to do starszych dzieci.

Gość gość
Ok dziękuję Wam bardzo