Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agnieszka8686

mój mąż mi nie pomaga

Polecane posty

Gość Agnieszka8686

Witam, piszę bo mam problem, może mi ktoś poradzi. Mam męża i dwie córki 7 lat i 2 lata. siedzę całymi dniami w domu z dziećmi, nie mam przez to przyjaciół, w sumie to nawet na rodzinę nie mogę liczyć. Mój mąż pracuje do wieczora, a potem do baru albo w gierki komputerowe ucieka. Prawie w ogóle ze mną nie rozmawia, o wszystkim dowiaduję się ostatnia. już mi ręce opadają cały czas dzieci, dom, wszystkie obowiązki domowe, gotowanie itd itp. Co ja mam zrobić, jak go proszę o pomoc to się praca zasłania i słyszę" a co Ty masz do roboty, Twoim obowiązkiem jest zajmować się dziećmi. Weekandy też tak wyglądają ja gotuję obiad, zajmuję się dziećmi a on ma swoje rozrywki. Mówi że nas kocha ale co to za miłość jeśli facet tylko kasę na życie daje, a nie siebie!! już mi się rzygać chce, kocham moje dzieci ale czasem już nie mam do nich siły. Poradzcie mi coś, ja już chyba mam depresję, każdy dzień taki sam..............

Gość Agnieszka8686
chciałam poznac jakiegos faceta na Sympatii ale tam same buraki siedzą którym tylko o ciupcianie chodzi. Moze Wy mi w tym pomożecie? agnieszka8686@gmail.com.pl

Gość gość
przestan już panie administatorze wypisywać te wypociny , wszyscy wiedza ze zakładacie te mierne watki po to żeby przyciagnac internaute żeby patrzyl na te wasze reklamy na których zarabiacie