Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem juz chyba za stara na milosc.

Polecane posty

Gość gość

Mam 27 lat, ale mysle ze jestem juz za stara na milosc, na seks. Tak czuje. To chyba nie dla mnie.

Gość gość
ja mam 26 i też tak myślę ze mnie nic już nie spotka :(

Gość gość
w ilu bylas zwiazkach,w jakim wieku stracilas dziewictwo?

Gość gość
nie bylam w zadnym zwiaku, nikt nie byl mna zainteresowany na powaznie

>>>Mam 27 lat, ale mysle ze jestem juz za stara na milosc, na seks. Tak czuje. To chyba nie dla mnie.<<< >>>ja mam 26 i też tak myślę ze mnie nic już nie spotka<<< Dobry żart primaaprilisowy :D :D :D. x Mógłbym być Waszym ojcem (gdybym zaczął tak wcześnie, jak zaczęła moja fizjologia :D ), obecnie jestem sam, a nadal łapię to, co przynosi życie :). Co do seksu wątpliwości nie mam :D, a i miłość pewnie wejdzie, kuchennymi drzwiami :) :) :).

Gość gość
ale p*********e , sorki :D

Gość gość
tak, 26 i 27 lat to już emerytki niestety w tym kraju, czas o emeryture wypełniać stos papierów, to już koniec z wami, to realia.

Gość gość
dla ciebie moze p******e, ale jak czlowiek ma 16 mysli jeszcze mam czas, minelo 10 lat i i nic sie nie zmienilo, wiec czemu mialoby sie zmienic :( wiek kiedys najlatwiej kogos poznac za nami

Gość gość
dlaczego miało by się zmienić ? a dlaczego nie do ciężkiej cholery ? bo przez 10 lat się nie zmieniło ? weź

Gość gość
jeszcze niedawno myslalam o tym co bym robila z moim facetem w lozku i urozmaicala seks. Ale teraz czuje sie na prawde jak emerytka i juz nie wglowie mi wygibasy :) ehhh :(

>>>jeszcze niedawno myslalam o tym co bym robila z moim facetem w lozku i urozmaicala seks. Ale teraz czuje sie na prawde jak emerytka i juz nie wglowie mi wygibasy<<< Jak masz dobre pomysły, to pogadać możemy :).

Gość gość
no, ale ja juz emerytka i nie w glowie mi wygibasy :) jak by mnie za wczasu ktos odkryl, pewnie cos mial z tego, teraz juz po ptakach

>>>no, ale ja juz emerytka i nie w glowie mi wygibasy jak by mnie za wczasu ktos odkryl, pewnie cos mial z tego, teraz juz po ptakach<<< Spoko :). x Emerytki przynajmniej dobrze gotują :D :D :D.