Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawy_Waszego_Zdania

Niewielki penis czy warto dbac o siebie ?

Polecane posty

Ostatnio mam takie przygnębiające myśli - czy warto dbać o siebie mając penisa długości 13 cm ? Mam 35 lat, jak do tej pory dwa związki za sobą, gdzie było udane życie seksualne, jednak po czasie twierdziłem, że to nie to. Jestem wysoki, mam ciemną karnację, wysportowane ciało (ćwiczę na siłowni i biegam), modnie się ubieram, dobrze tańczę, mam ukończone studia i dobrą pracę. Niestety do pełni zadowolenia brakuje mi większego penisa. Często myślę, czy faktycznie kobiety tak bardzo patrzą na rozmiar i to jest ważniejsze niż ogólna aparycja, wyrzeźbione ciało, inteligencja. Najgorsze jest to, że najbardziej pociągają mnie szczupłe dziewczyny z dużym biustem, czyli typ urody, który ma raczej największe wzięcie. Mam wrażenie, że takie kobiety świadome swojej seksualności w większości przypadków mają duże wymagania - bo mają wybór. Jak myślicie, czy jest szansa zaimponować takiej i uszczęśliwiać ją w seksie mając niezbyt duży sprzęt ? Czy wyrzeźbiona klatka i brzuch mogą być równie podniecające jak duży penis? Kogo byście wybrały - dobrze zbudowanego z 13cm czy chudzielca lub grubego z 17 cm ?

Gość gość
13 cm jak najbardziej może być .

Gość gość
13 to malutko. Ja wybrałabym 16 bez względu na to czy chudy czy gruby (oczywiście w granicach rozsądku)

Gość renifka
ja szaleje za grubym,który ma małego!! to bardziej czyjaś osobowość nas przyciąga,a nie długość penisa!!! a jeśli sex nie jest udany,to znaczy ,że nie jestesmy ,,dla siebie''.

Gość gość
coz... mam 36 lat i niedawno odkrylam ze rozmiar naprawde nie ma znaczenia. Dziwne, ale tak jest. upilam sie na firmowej imprezie i flirtowalam z kolega. po paru dniach glupio mi bylo i wyladowalam z nim w lozku. Facet ze spora nadwaga, mini penisem- wielkosci mojego palca ale bylo mi dobrze jak nigdy. Nadal sie spotykamy i nie wiem jak to robi ze dochodze po kilku minutach ledwo go czujac w sobie

Gość gość
wybieram.... a to ci niespodzianka.... szczupłego z dużym nie ma "albo, albo" wybór jest o wiele, wiele większy. A 13 to totalna porażka, zwłaszcza, że faceci ZAWSZE kłamią w tej kwestii, a to oznacza, że masz zapewne ok. 11 cm

Gość gość
Oczywiście ze chudy z dużym. .umięśniona klata nie bedziesz mnie bzykal.

Gość gość
Uwierz, że dla wielu kobiet jest to sprawa drugorzędna (wielkość). Można nawet zaryzykować stwierdzenie, że dla większości kobiet.

Gość gość
Acha, pożycie seksualne było udane a ty gadasz jak kobieta która ma ładny biust ale doszukuje się drugiego dna. Ile masz lat? No musi pewnie 16-ście. Zamiast fiuta, rozwijaj umysł i zgłąb anatomiczną oraz emocjonalną budowę kobiety. Nic ci po dużym penisie kiedy w łepetynie pustki.

Tak jak podejrzewałem, opinie są różne. Może zapytam inaczej - czy któraś z Was posiada partnera z mniejszym penisem niż poprzedni i nie tęskni za poprzednim rozmiarem ?

Gość gość
Czlowieku ty masz na serio 35 lat???? Bo pytania zadajesz jak pryszczaty 14latek idz sie debilu powies

Gość gość
prowakacja

Żadna prowokacja, pytam naprawdę serio i liczę na takież odpowiedzi.

Gość gość
odp z 21.57... mam sie powtarzac? Nie przeszkadza mi maly penis ale maly mozg. Wyraznie chyba opisalam swoj zwiazek

Gość gość
Nie przejmuj się autorze. Ja mam 24 lata, k****a 16-17 cm gruby, i prawikiem jestem bez związków. Z wyglądu raczej ok, tylko zakompleksiony z brakiem wiary w siebie przez dawny trądzik.

Gość gość
ja kiedyś zerwałam z facetem między innymi dlatego, że miał małego penisa. Niby miałam z nim orgazmy, chociaż szczerze mówiąc prawie go nie czułam. Z czasem było to dla mnie frustrujące. Był to mój 3facet. Dwóch poprzednich miało średnie rozmiary. W wyglądzie faceta ogólnie jestem w stanie dużo wad zaakceptować, ale jakoś tego nie potrafiłam.

Gość gość
Ile miał ? I ile według ciebie to średni penis ?

Gość gość
Odpowiem Ci jako facet: warto dbać o siebie. Co prawda ostatnio się ustatkowałem, ale miałem bujne życie erotyczne pomimo niewielkich rozmiarów członka. Kobiety z klasą lubią dobrze zbudowanych (bez przesady) mężczyzn, zwracają uwagę na dłonie, schludny ubiór, świeży oddech, ładne zęby i przyjemny zapach. Miałem do czynienia z kobietami, które nie jednego kawalera spróbowały i zawsze były zadowolone, często same prosząc o kolejne spotkania. Odpowiedni dotyk, szacunek, komplementy czynią cuda - mechaniczne popychanie to tylko jeden z elementów tej gry.

Gość gość
Ja nie rozumiem meskich kompleksow. Moj maz ma 14cm (wiem na pewno) grubego, pysznego fiu/tka i mi jest za duzy... Serio. Tez ciagle pieprzy, ze za maly ble ble... Tylko mnie wqrwia. Glebokisc pochwy ma mniej wiecej 8cm wiec chocbys mial i 10cm jest ok. Wez sie nie przejmuj, tylko oracuj nim tak aby bylo dobrze, sa pozycje w ktorych wkladasz po same jaja i na pewno bedzie dobrze. Panowie skonczcie z tym bo tylko pokazujecie swoja slabosc... Pzdr:-)

Gość gość
Mam podobne wymiary co autor i bardzo dbam o siebie, jednak po przeczytaniu tego wątku trochę zwątpiłem. Nie myślałem, że 13 to aż tak mało i może być problemem dla kobiet :(

Gość mironi
Chłopaki nic straconego, ja też miałem taki problem. I brałem tabletki na powiększenie http://phallomax.pl/ i efekt się pojawił. Co prawda trzeba to regularnie brać przez około 3 miesięcy, ale później efekt jest pierwsza klasa.

Gość gość
Znowu te reklamy.

Gość Arek28x
Jasne ,że warto coś zrobić z małym penisem sam miałem taki problem i wiem jakie to krępujące,że nie można dogodzić kobiecie ale ja zamówiłem sobie Member XXL http://nplink.net/m4Iehtzh i moje problemy zniknęły!

Gość gość
kupil ktos tego membera?