Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie jestem singlem dlatego że chcę

Polecane posty

Gość gość

Tylko dlatego że nie mam powodzenia u kobiet a nie jestem w stanie być z kobietą która mnie brzydzi :(, 32 lata na karku... w takim wieku to ja nie powinienem myśleć o szukaniu partnerki ale raczej o dzieciach...

Gość gość
Chodzi mi oczywiście o to że powinienem mieć żonę i myśleć o powiększeniu rodziny

Gość gość
nie wszystkie kobiety mi się podobają :( te które mnie chciały nie były atrakcyjne, wstydził bym się ich :(

Gość gość
a co w tym dziwnego że nie wszystkie kobiety mnie się podobają nie róbcie ze mnie pedałka

Gość gość
z jednej strony próbuje Cie zrozumieć z tym "brzydzeniem sie" bo wiadomo,że nic na siłe...z drugiej strony nie bierzesz pod uwagę,że z każdego brzydkiego kaczątka można zrobić no może nie piękność,ale całkiem niezłą laską?! chcesz żone i rodzine to wez brzydszą, zainwestuj w jej wygląd bo to niestety kosztujei od razu pała zacznie Ci na jej widok stawac

Gość Starszy_36
Nic dziwnego, ale napisałeś tak jakby Cie wszystkie kobiety brzydziły. xxx nie napisał tak, tylko niektóre.

Autor napisał że kobiety, które są nim zainteresowane go brzydzą. Żenada. Albo interesują sie nim tylko monstra albo facet obraża kobiety, bo nei spełniają jego oczekiwań. Nikt nie pisze o kimś kto mu sie nei podoba że go brzydzi, tak piszą tylko zakompleksieni gówniarze, którzy obrażają ludzi bo mu nie odpowiadają.

Gość gość
Jest na to rada: zadbaj o siebie tak, żeby te kobiety, które Cię nie brzydzą Cię chciały.