Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Olal cie, to bylo do przewidzenia

Polecane posty

Gość gość
Widocznie sobie zasłużyłaś dzifko.

Gość gość
Dzifko masz na imie. Patologia bez szkoly.

Gość gość
Ja bym cie jeszcze ciepłym moczem olał hahah

Gość gość
Chyba sama jestes bez szkoły. Tłuk i patologia.

Gość gość
Zamknijcie paszcze dziunie bo strzele z liścia

Gość gość
Typowa tepa dziunia bez szkoly, podstawowke skonczyla bo jej matka poszla do szkoly

Gość gość
Hahaha chyba o sobie mówisz. You make my day:-)))

Gość gość
Nie umiesz sie wyslowic.

Gość dożony
słucham ja szkoły nie skączyłam :D dobre :D mam średnie

Gość żalmi cię głupia żonko
olał to superrr ale to go olałam nie on mnie uuu ktoś chyba prawde myli z kłamstwem :D

Gość DO ŻONY NAIWNEJ
przestań się poszywać to że ty jesteś dziwką prywatną żonatego to nie znaczy że każda :D

Gość gość
Chcialas jechac tam do niego haha :D Widzisz, wszystko wiem. Mimo, ze mam meza. Moj facet to by na ciebie nawet nie nasral.

Gość gość
Daruj sobie. Spójrz na swoje tematy. O czym tu z tobą dyskutować? Ach no przeciez z głupim nie dyskutuje sie a wiec żegnaj i daruj dobie te swoje nędzne wypociny. Jesli myslisz, ze tym podbudujesz swą niska samoocenę, to żyj nadal w tej nadzei, w koncu nadzeja to matka głupich. Nie pozdrawiam

Gość coooooo
ja chciałam jechać ?? kiedy ??

Gość gość
Masz ubogie slownictwo.... :D

Gość kkkkkkkhxdh
nadzieja to się okaże czy miałam racje nie bądz taka do przodu bo ci tyłu zabraknie dziewczyno ja zawsze mówię tylko prawdę to ty jesteś nie szcześliwa nie ja przykro mi to jest prawda

Gość DO ŻONY NAIWNEJ
prawda jest taka że masz za sobą nie udany związek małżeństwo i dobrze o ty wiesz zyjecie z wygody i myślisz że tego nie widać szkoda słów pewnie bardzo cierpisz twoje tematy są nudne już tej laski tu nie co masz do niej problem piszesz z kimś innym to też prawda tak naprawdę nigdy z nią nie pisałaś i to jest problem wszystko to swoje urojenia zdrada też od samego początku pisałaś anonimowo wiesz gdzie i niestety pewne wiadomości nie adresowałaś do właściwej osoby być może to nie była ta piękna dziewczyna a ty sobie robisz debilke/debila i być może już zgłoszona jesteś na policje tak że jest z tobą wielki problem i trzeba go rozwiązać za to tez ośmieszasz wiele innych ludzi ato karane ! słuchaj więc uważnie c***o dwa razy się nie powtórze że masz mnustwo wrogów za to co zrobiłaś chora jesteś psychicznie ktoś cię nie kocha i szukasz zemsty to przykre i słabe wyzywać dziewczyne na forum od patologi i winić za jej życie chociaż to nie jej wina tak robią ludzie którzy pastwią się nad osobą ktora dużo przeszłam w swoim życiu tak to jest odpowiednie dla ciebie do krzywdzenia moze się powiesi i mąż bedzie mój zniszcze ją psychicznie niech zdechnie głupia d***** nie będą razem on ma kochać mnie nie tą patologiczną dziwke CYTUJE TWOJE MYŚLI I ZACHOWONIE ,KTÓRE JEST W TEN SPOSÓB INTERPRETOWANE NA FORUM EWIDENTNIE CHCE KOPAĆ LEŻĄCEGO BO ZAGRAŻA CI I PRZESZKADZA W TWOIM ŻYCIU PROSTE CZUJESZ SIĘ ZAGROŻONA PRZEZ TĄ KOBIETY DLATEGO JEJ NIE LUBISZ !!!! albo mąż cie nie kocha :)

Gość DO ŻONY NAIWNEJ
zachowujesz się jak prymitywna bogata suka ,która mysli że życie to bajka i myśli że może niszczyć innych bo cierpi z powodu miłość ludzie mają gorsze dramaty niż miłość

Gość gość
Nie wiem kto to pisze ale ten co zakłada temat i wyzywa od patologii druga osobę, to pewnie nie spełniona kochanka. Wiecie co dajcie se po razie jak wiecie z kim piszecie