Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Buhaha juz ci zalatwie chodzenie z nim

Polecane posty

Gość gość
Dzifką jestes i nią zostaniesz do śmierci

Gość gość
Eee niunia ciezko znosisz odrzucenie d***** bez kultury i szkoly

Gość DO ŻONY NAIWNEJ
odrzucił ją nie spał i jest dziwką dobre haha to ona dziwkę męską odrzuciła :D

Gość DO ŻONY NAIWNEJ
prawda jest taka że masz za sobą nie udany związek małżeństwo i dobrze o ty wiesz zyjecie z wygody i myślisz że tego nie widać szkoda słów pewnie bardzo cierpisz twoje tematy są nudne już tej laski tu nie co masz do niej problem piszesz z kimś innym to też prawda tak naprawdę nigdy z nią nie pisałaś i to jest problem wszystko to swoje urojenia zdrada też od samego początku pisałaś anonimowo wiesz gdzie i niestety pewne wiadomości nie adresowałaś do właściwej osoby być może to nie była ta piękna dziewczyna a ty sobie robisz debilke/debila i być może już zgłoszona jesteś na policje tak że jest z tobą wielki problem i trzeba go rozwiązać za to tez ośmieszasz wiele innych ludzi ato karane ! słuchaj więc uważnie c***o dwa razy się nie powtórze że masz mnustwo wrogów za to co zrobiłaś chora jesteś psychicznie ktoś cię nie kocha i szukasz zemsty to przykre i słabe wyzywać dziewczyne na forum od patologi i winić za jej życie chociaż to nie jej wina tak robią ludzie którzy pastwią się nad osobą ktora dużo przeszłam w swoim życiu tak to jest odpowiednie dla ciebie do krzywdzenia moze się powiesi i mąż bedzie mój zniszcze ją psychicznie niech zdechnie głupia d***** nie będą razem on ma kochać mnie nie tą patologiczną dziwke CYTUJE TWOJE MYŚLI I ZACHOWONIE ,KTÓRE JEST W TEN SPOSÓB INTERPRETOWANE NA FORUM EWIDENTNIE CHCE KOPAĆ LEŻĄCEGO BO ZAGRAŻA CI I PRZESZKADZA W TWOIM ŻYCIU PROSTE CZUJESZ SIĘ ZAGROŻONA PRZEZ TĄ KOBIETY DLATEGO JEJ NIE LUBISZ !!!! albo mąż cie nie kocha usmiech.gif